Több mint 60 íz közül lehet válogatni ennél a kézműves fagylalt nagykernél

Ha kíváncsi arra, hogy milyen ízek közül választhat egy kézműves fagyi nagykernél, akkor egyszerűen kattintson a hiszteriafagylalt.hu linkre! Itt számtalan ízű fagylalt közül választhat. A fagylaltok egytől egyig minőségiek és nem tartalmaznak tartósítószert egyáltalán. A nagykereskedésben készített fagylaltok között soha nem fogunk találni egyformát, hiszen teljesen egyedi még a díszítésük is. A felhasznált alapanyagok tekintetében elmondható, hogy csak minőségi alapanyagokkal dolgoznak. A fagylaltokat többféle tégelyben és eltérő méretben rendelhetik meg a viszonteladók. Ezekkel a fagylaltokkal semmilyen további teendő nincsen. Szállítás után azonnal a pultba rakhatók és már ki is lehet szolgálni az izgatott vásárlókat.

Szezonális gyümölcsöket, mascarponét, állati tejszínt, minőségi csokoládét, pisztáciát is felhasználnak egy-egy fagylalt elkészítése során. Itt tényleg minőségi fagylaltot lehet beszerezni a cukrászdák vendégeinek. A fagylaltokra érdemes előrendelést leadni. Készleten soha nincsenek a fagylaltok, hiszen mindig frissen készítik azokat. A kézműves fagylaltokat több mint 50. ízben kínálják és mint írtuk mindig frissen készítik a megrendelések alapján. A fagylaltokba egyáltalán nem tesznek aromát és színezékanyagokat. A gyümölcsös fagylaltoknál minimum 40 azázalékos gyümölcstartalommal lehet számolni. A nagykereskedés alapanyagaik beszerzésekor mindig előnyben részesíti a hazai termékeket, így a tej, a tejszín vagy a gyümölcs tekintetében is.

A kézműves fagylaltokat számtalan ízben kínálják, így választhatunk cukormentes csokoládét, csokis kekszet, erdei gyümölcsöt, fekete ribizlit, gyömbéres körtét, kinder pingvint, maracujat, fehér csokit áfonyával, meggyes joghurtot, Rákóczi túrósat, sárkánygyümölcsöset, somlói galuskásat, sőt sós karamelt is. Láthatjuk, hogy a választék igen széles, így még azokat a vásárlókat is ki tudják szolgálni a cukrászdákban, akik cukormentes és egészséges termékeket keresnek és fogyasztanak. A Hisztéria fagylalt odafigyel a minőségre, amelyet folyamatosan elérhetővé tesz vásárlói számára az év bármely napján. Érdemes a weboldalon körülnézni és megtekinteni a teljes kínálatot. A rendeléseket pedig időben leadni, hogy biztosított legyen a kézműves fagylalt utánpótlás a vásárlók számára.