Világos nappalok és lámpás éjszakák

Mindannyian emlékszünk gyerekkori szorongásunkra, amikor egy sötét szobában próbáltuk álomra hajtani a fejünket. Míg akkoriban mentsvárat jelentett minden, a szobába beszűrődő halvány fény, mára a világítástechnika külön iparággá fejlődött.

Milyen a jó világítás?

A legfontosabb szempont a biztonság, ezért csak olyan terméket válasszunk, amely megfelel az európai szabványoknak. A másik szempont, hogy pénztárcakímélő, azaz energiatakarékos legyen a termék. Ha a gyerekszobára gondolunk, szem előtt kell tartanunk az egész éjszakán át tartó világítás okozta áramfelhasználást, ezért ide mindenképpen „A” kategóriájú LED világítást tervezzünk.

A fenti kritériumoknak megfelelően érdemes körülnéznünk a Decorstar-Dekoráció És Világítás lámpái között, ahol többféle kategória közül válogathatunk. Igénytől függően szemezgethetünk az asztali lámpák, az éjszakai fények, a beltéri fali lámpák, a kültéri lámpák vagy a mennyezeti lámpák között. A jól csoportosított termékek között könnyű eligazodni.

Világítsuk be a teret!

A mennyezeti lámpák stílusa mára széles spektrumot fed le az egyszerűtől a régimódin át, egészen a modern dizájnig. Minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb mennyezeti lámpát. Ha kifejezetten gyerekszobába keresünk világítóeszközt, bátran válogassunk a figurás, mókás termékek közül. Ha körültekintően nézelődünk, számos kreatív elrendezési megoldással is találkozhatunk.

Társ a nappaliban

Vannak helyzetek, amikor túl vakítónak ítéljük meg a mennyezeti lámpa felkapcsolását. Ilyen eset lehet, amikor gyermekünk mesét néz, mi pedig kedvenc írónk regényét olvassuk egy szuper állólámpa alatt a kanapén ülve. Az állólámpák egyszerűségük és kis energiafogyasztásuk révén nélkülözhetetlen kellékei a lakásnak.

Stílusos kiegészítő

A családi idill képéhez a hangulatos fényeken kívül mindig társul egy, a háttérben ketyegő óraszerkezet. Akár a gyerekszobában, akár a nappaliban töltjük együtt az időt szeretteinkkel, a megfelelő falióra nem maradhat el a miliőből. A gyerekszobába válasszunk oda illő, bohókás faliórát, míg a nappaliba vagy konyhába a lakás stílusának megfelelőt.

Otthonról, kényelmesen

Az internet és a webáruházak adta lehetőségeknek köszönhetően nem kell gyermekünket magára hagyni a vásárlás idejére sem, hiszen gyors és ingyenes kiszállítás már bárki számára elérhető. Rendelésünk néhány munkanap alatt otthonunkba érkezhet a futár közreműködésével.

Az online térben bőven szánhatunk időt a LED lámpák válogatására, amelyek nem csak fényt hoznak az életünkbe, de remek és izgalmas részletei is lehetnek lakásunknak.

Ideális ajándékötlet

Egy jó lámpa mindig kiváló ajándékötlet bármilyen alkalomra, hiszen a fényáradat, a világosság, a lámpa pozitív üzenetet hordoz. Kisgyermekes családoknak mindig telitalálat egy állatos éjjeli LED világítás; cuki állat vagy rajzfilmkarakter formájában.