Védje otthonát fém lemezkerítéssel!

(x) A kerítés az elsőszámú védelmi elem, ami nagymértékben meghatározza az otthonunk biztonságát és persze megjelenését. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olya megoldást válasszunk, ami kellő védelmet tud nyújtani nekünk, mindamellett, hogy esztétikus és lehetőleg nem igényel különösebb gondozást. 

Bármelyik családi ház esetében tökéletes megoldás lehet a fémből készülő, nagy ellenállóképességű gondozásmentes kerítés,amihez az elemek egyszerűen megrendelhetők a Kéri Bádog Webshopban.  

Magas szintű védelem és könnyű telepíthetőség

A fémből készülő lemezek rendkívül masszívak és időjárásállóak, aminek köszönhetően kiválóan alkalmasak a megfelelő védelmet biztosító, hosszútávon is időtálló kerítések kialakításához.  

Ezeknek az elemeknek az összeszerelése nagyon egyszerű, ugyanis a feladathoz csak csavarra vagy szegecsre lesz szükségünk. Természetesen nem árt némi hozzáértés, de nem kell profinak lennünk a kerítés telepítésben, ez a munkafolyamat átlagosan mindössze fél napot vesz igénybe. 

Gondozásmentes használat 

Ahogy a neve is jól mutatja, a gondozásmentes kerítés nem igényli a rendszeres festést, illetve karbantartást, ami mind közül az egyik legnagyobb előnye. A lemezek nagymértékben ellenállnak az olyan külső hatásoknak, mint amilyen például a csapadék, a szélsőséges hőmérsékletváltozás, a szél vagy az erős UV-sugárzás. Ebből kifolyólag nem kell tartanunk attól, hogy kifakul a színük vagy esetleg megrepednek, és emiatt évről évre gondozni kell őket. 

Változatos színek, természetes hatású bevonatok 

A lemezek nagyon változatos kialakításban készülnek, így könnyen rátalálhatunk az igényeinknek megfelelő változatra. A Kéri Bádog Webshop kínálatában találunk fényes és matt felületű típusokat, ami pedig a színüket illeti, mindegyik RAL kód szerint van festve. 

Azonban nemcsak a színek, hanem az élethű fa hatást adó bevonatok tekintetében is széles kínálatból válogathatunk, többek között a matt diódekor, az aranytölgy és a sötétdió is elérhető.

Sokféle lehetőség áll rendelkezésünkre, a termékek között vannak egy oldalon, illetve mindkét oldalon festett/bevont kerítéselemek is. Ekkora választékban biztosan mindenki megtalálja a neki legjobban tetsző darabokat.