Unod már a nappalidat?

(x) Amikor a természet tavasszal felébred a téli álmából, és megtelik élettel a kinti világ, akkor akarva akaratlanul is előtör az emberből a változtatás, a megújulás igénye. Ilyenkor sokan fogyókúrába kezdenek, mások új hajviseletet választanak, és persze akadnak olyanok is, akik az otthonaikat forgatják fel.

Azonban nem kell mindig hatalmas költségekkel járó munkákba belevágni, ha egy kis vérfrissítést szeretnél az otthonodban. Akadnak olyan apró, ámde nagyon látványos trükkök, amikkel pazarul fel tudod dobni a már unásig látott nappalid. Ha szeretnél költséghatékonyan otthont megújítani, akkor feltétlenül olvass tovább, hogy gazdagodj apró, ámde nagyon okos trükkökkel!

Változtass a textíliákon!

Régi, ámde annál hasznosabb tipp, amelyet a Prémium bútoráruház nappali szakértői is javasolnak. Ahhoz ugyanis, hogy jól tudd érezni magad a nappalidban, néha át kell alakítani azt!

Ha meg szeretnéd változtatni a nappalid hangulatát, válassz egy új szőnyeget, borítsd tele a kanapédat és a foteleidet új díszpárnákkal, sőt akár egy új függönyt is feltehetsz az ablakokra, és meg fogsz lepődni, hogy mennyire más hatást érsz el a más stílusú, más színű vagy épp más anyagú textíliákkal. Természetesen a régieket sem kell kidobni, tedd el biztonságos helyre, és pár hónap múlva akár ismét cserélheted őket, így egy-két éven belül létre tudsz hozni egy olyan textíliaválogatást, amelyet a hangulatod alapján tudsz variálni, kombinálni!

Nem hiába tartja a mondás, hogy a textíliák öltöztetik az otthonainkat! Öltöztesd te is a saját otthonodat új ruhába!

Dobj be egy új bútort!

Persze nem csak az új textíliák jelenthetnek változást, hiszen akár egy-egy kisebb bútor cseréje vagy beiktatása is hatalmas változást idézhet elő.

Egy extravagáns dohányzóasztal a Prémium bútoráruház kínálatából teljesen más miliőt fog tudni megalkotni, mint ami eddig uralta a nappalidat.

Ha viszont nagyon ragaszkodsz a dohányzóasztalodhoz, mert tökéletesen bevált vagy mert családi emlékeket idéz, akkor érdemes a polcok felszerelésével kísérletezni. Így nemcsak a bútor hoz majd változást, hanem azok is feldobják a megunt nappalidat, amiket a polcra helyezel. Idézz fel kellemes nyaralási emlékeket, tégy ki értékes családi fotókat, a kedvenc könyveid vagy épp csodásan burjánzó szobanövényeket, és meglásd, egyből izgalmasabbá válik a nappalid!

Ne félj újítani!

Jóllehet ez az újítási igény minden emberben felmerül, kevesen mernek élni vele. Ez talán részint annak köszönhető, hogy sokan félnek az újdonságtól, nem mernek kilépni a megszokott keretből, holott néha nagyon is jó változtatni.

Ha esetleg a pénzt sajnálod rá, akkor csak annyit kérünk, hogy legalább egyszer eszközölj a fentebbi ötletekből változtatást, és meglátod, mennyire fel fogja dobni az otthonod hangulatát, ami talán mondani sem kell, de nagyban meghatározza a te hangulatodat is.

Ahhoz, hogy minél jobban érezhesd magad az otthonodban, olykor-olykor nem árt egy kis változatosság, hiszen tudjuk, hogy az gyönyörködtet! Kell ennél jobb és pénztárcabarátabb ötlet?