Új életmód? Új fajta mozgás? Fitpointosan!

A FitPoint Mozgásközpont szakmai vezetője, Pintér Andrea 2013. márciusában megálmodott valamit.
Szeretett volna létrehozni egy olyan komplexumot, ahol a család összes tagja megtalálja a számára megfelelő mozgásformát, kikapcsolódási lehetőséget.

Az álomból azóta valóság lett!

34
A sok-sok ötlettel, állandóan bővülő órakínálattal, egyedi mozgástípusokkal, s nem utolsósorban szakmai csapatával Andrea megvalósíthatta célját. Ma már elmondhatja, hogy több száz ember mindennapjaiba becsempészte a mozgás örömét, az egészséges táplálkozás fontosságát.

Júliustól új edzésfajtával várja a FitPoint Mozgásközpont az edzeni vágyó nagyközönséget.

A Power Step egy alakformáló jellegű óra, melyet mind kezdő, újra10383111_520287841430193_3469509348532436824_nkezdő, mind pedig mozgásközpontunkat régóta látogató vendégeink kipróbálhatnak.  Ez egy olyan óratípus, amelyen mindenki saját edzettségi állapotához igazíthatja – értve ezalatt a súly kiválasztását, a step pad magasságának beállítását, a gyakorlatok intenzitását.

A Power Step alakformáló óra egy egész testet átmozgató óratípus lesz, melynek fő célkeresztjében a formás vádli, kerek, feszes popsi és a kemény comb áll. Természetesen ezen izomcsoportok mellett nem fogjuk elhanyagolni a többi kényes zónát sem.

Gondolva az idősebb korosztályra, elindítottuk termünkben a senior alakformáló órát, melyre az  50 év feletti korosztályt várjuk. Ez az óratípus egy lassú, gerinctornával vegyített alapgyakorlatokból álló, nem intenzív jellegű óra, melyet az idősebb korosztály bármely tagja nyugodtan végezhet.

Szeretettel várunk minden kedves vendéget nem csak a fent említett óráinkra, hanem valamennyi funkcionális, erőnléti, relaxáló és alakformáló óráinkra!

-FitPoint-