TEDxNagykanizsa: a világszerte népszerű rendezvényt először rendezik meg Kanizsán

“Gondolatok, amelyeket érdemes terjeszteni.” Ebben a szellemiségben indult útjára 30 évvel ezelőtt Kaliforniából a népszerű konferenciasorozat. Ezeken ismert (pl.: Bill Gates, SteveJobs, Jamie Oliver, Chris Hadfield stb.) és kevésbé ismert személyek tartanak előadásokat. A TED.com oldalon sok beszéd már az ötvenmilliós nézettség felett jár.

A világszerte népszerű rendezvényt hosszas előkészületeket követően Nagykanizsán is megrendezik!!!

“A tanár a hibás vagy a mai diák, hogy nem érdekli a közlendő?” Teszi fel a kérdést a TEDxNagykanizsa egyik előadója, Varga Vencel újságíró, Slammer, Egyetemi hallgató, mely kérdés egyben előadásának címe is. „Az új generáció, új eszközöket kíván!”

Dr. Turbuly Lilla író, színikritikus meghozza az”ítéletet a biztos pálya kontra művészi álmok perben”! Hogyan lesz valaki sikeres bíróból író? Érdemes a gyermekkori álmok után menni? Dr. Turbuly Lilla előadásán átértékelhetjük az életünket.

Az előadók teljes névsora:

Dr. Lakner Gábor / Előadó, Mérnök, kereskedelmi igazgató (Hidrofilt kft.)

Csapai Erzsébet Gyopár, Egyetemi oktató, Szabadúszó Life és Business Coach

Mándó Milán, Üzleti modell tanácsadó, a minner.hu alapítója

Lendvai Kristóf, Filmrendező, rendezőasszisztens, diák

Kósa Ruben, Művészi vezető, Táncos, Koreográfus

Mentorok is tartanak különböző workshopokat azoknak, akik az előadások közti szüneteket is hasznosan kívánják tölteni, a Medgyaszay ház előterében!

További információk az előadókkal és előadásokkal kapcsolatban itt: https://tedxnagykanizsa.com/eloadok-szervezok/

Az eseményt szeptember 18-án tartják a nagykanizsai Medgyaszay Házban. A rendezvénnyel és a jegyvásárlással kapcsolatos további információk a tedxnagykanizsa.com oldalon találhatók.

Mi a TEDxNagykanizsa?

„A TEDxNagykanizsa a TED előadások szellemében szerveződik. A TEDx előadás a TED konferencia általános normáihoz és élményeihez igazodik. Ezen események, mint a miénk is, függetlenek és önszerveződőek. Az “x” függetlenül szervezett TED-eseményre utal.”