Szoláriumkiegészítők – Előtérben a Soleo Basic krémek

A szoláriumszalonokban általában olyan kiegészítőkkel is találkozhatunk, amelyek könnyebbé teszik a szoláriumozást. Ilyenek például a szoláriumkrémek is. Sokan vagyunk olyanok, akik nem tudnak eligazodni a széles választékban, vagy rosszabb esetben elégedetlenek leszünk a végeredménnyel.

Egy profi szalonban megfelelő tájékoztatást kapunk, de fontosnak tartjuk, hogy szót ejtsünk néhány minőségi termékről, a Soleo Basic termékcsaládról is. Tarts velem egy rövid cikk erejéig, és ismerkedj meg ezekkel a kiegészítőkkel!

Miért van szükség szoláriumkrémekre?

A szoláriumkrémek használatával akár 30-40%-kal eredményesebb lesz a barnulás. Aztán vannak olyan testrészek, amelyek sokkal érzékenyebbek vagy nehezebben barnulnak, mint a többi. Ezért születtek meg azok a speciális kozmetikumok, amelyek segítenek nekünk az ehhez hasonló helyzetekben.

A szoláriumkrémekben általában hidratáló, anti-aging hatóanyagok is vannak, amelyek egyszerre ápolják és védik a bőrt a ráncok kialakulásától. Nagy mennyiségben megtalálható bennük antioxidáns anyag is.

Soleo Basic krémek

Persze ahhoz, hogy maximálisan elégedettek legyünk, jól kell krémet választanunk, s kizárólag a minőségi termékeket érdemes használni. Szerencsére egy profi szalon ezzel tisztában van, és csak ilyen kozmetikumokat fog a vevőknek értékesíteni.

Kezdjük mindjárt az ismertetést, a 15 ml-es Soleo Orange Cake-kel. A krém összetevői között megtalálható a répaolaj, a tirozin, de a vadkenderkivonat és az aloe vera sem kevésbé fontos. Zöldtea és kamilla kivonata nyugtatja a bőrt, a kakaóvaj és narancsolaj pedig a rugalmasságért felelős. 

Amennyiben te is a minőségi termékeket részesíted előnyben, akkor ajánlom figyelmedbe a Hollandimpex KFT szoláriumkozmetikumait! Szoláriumstúdió tulajdonosaként beszerezheted tőlük a Soleo krémeket, hogy eleget tegyél a vevői igényeknek! 

Még több Soleo

A Soleo Basic kínálata még ennyivel nem ért véget, hiszen még további két különleges összetételű krémet is fontos megemlíteni.

A Soleo Bubble Gum például egy Bronzeres, aloe vera gélt tartalmazó termék, amelyben rézkolloid is található. Tirozintartalma a bőr stimulálásáért felelős, fokozva a melanintermelést. A vitaminok és a hidratáló összetevők pedig gondoskodnak a bőr megfelelő szintű ápolásáról.

Végül, de nem utolsósorban a Soleo Jungle Fruit is a kínálat része. Ennek hatóanyagai között ott lapul a béta-karotin, a koffein, a vörös alga, a karamell, a feketedió-kivonat, a melanin és a tirozin is. 

“TanAcel” barnulásgyorsító alapanyaga garantálja a maximális elérhető barnaságot. A szőlő-, rooibostea-kivonat és a shea vaj a hővédésben segédkeznek, míg az olyan vitaminok, mint amilyenek a B2-, B3-, B6-, E-vitaminok, a bőr selymessé tételében kezeskednek.