Szívhez szóló ajándékok testvérek számára

(X) Sokszor azt gondoljuk, hogy a tesók számára könnyű megtalálni a tökéletes meglepetést a különböző ünnepekre. Pedig egy igazán szívhez szóló ajándékot testvérek számára nem annyira egyszerű átadni. Bár ismerjük a másikat, némely korban nem igazán tudjuk, hogy mi lenne a számára legmegfelelőbb, ami igazán örömet okozhat.

Cikkünkben segítünk a választásban a különböző egyedi feliratos termékek bemutatásával.

Karácsonyi ajándékozás

Családon belül szinte minden esetben szokás megajándékozni a másikat. Akadnak olyan rokoni kapcsolatok, ahol mindenki ad valamit a többieknek, de vannak olyan családok is, ahol húzással döntik el, hogy ki és kinek vásárol valami apróságot. Bármiről is legyen szó, a testvérek meglepése szinte mindig aktuális lehet. 

Az ünnepek közeledtével ráadásul sokkal többször választjuk az online vásárlást, hiszen ilyenkor jóval kevesebb időnk akad a boltokat járni. Ráadásul a legtöbbször segítséget nyújtanak a mások által megfogalmazott termékvélemények. Minden évben van valami slágertermék, azonban a húgi, a nővér, esetleg a fiútesó számára mégsem adhatunk egy telefont vagy egy plazmatévét. Vagyis de, csakhogy a pénztárcánk sok esetben nem tartalmaz annyi pénzt. De akkor hol érdemes kutakodni?

Szívhez szóló ajándékok testvéreknek

Nem lehetetlen azonban valami olcsóbb meglepetést választani, hiszen például a Pamutlabor Pólónyomda ajándékai között testvéreknek is találhatunk vicces, humoros, néha komoly darabokat egyaránt. Amennyiben tudjuk, hogy a tesó szereti a lakberendezést, választhatunk számára egy különleges párnahuzatot, amellyel egyedivé varázsolhatja a hálószobát vagy a nappalit. Ha esetleg egy sportrajongóról van szó, akkor pedig többféle sporttal kapcsolatos felirat közül válogathatunk, amiket akár telefontokra, tornazsákra, illetve vászontáskára is rátetethetünk. 

Remek megoldás továbbá bármilyen szöveges póló vagy farmerkabát is, amelyeknek köszönhetően még a stílusára is befolyással lehetünk. Vannak tipikusan testvér témával kapcsolatos feliratok, mint a “Vigyázat, őrült testvér!”, illetve a “Senki sem tökéletes, de a nagytesók átkozottul közel állnak hozzá”. Bármelyik tökéletesen mutathat egy zöld, egy kék, egy menta vagy pedig egy fekete színű felsőn. 

Amennyiben azonban mégis valami hagyományosra vágyunk, rendelhetőek egyedülálló és személyre szabható bögrék is, amiből a másik nyugodtan elfogyaszthatja a reggeli italát. Legyen szó kávéról vagy teáról, egy “Sisters forever”, esetleg egy “Én vagyok az első rosszcsont a családban” változatból biztosan szívesebben issza meg a napindítót. 

Persze nem feledkeztek meg az állatbarát húgicáról sem, akinek egy Jack Russel Terrieres vászontáska biztosan mosolyt csal az arcára. Persze szóba jöhetnek a cicás, a rókás, de még a lajháros típusok is. Bármelyikről is legyen szó, ezekkel az apróságokkal biztosan nem tud majd mellélőni.