Szerelj modern villanykapcsolókat otthonodba!

(x) Van egy olyan apró kiegészítő, amely minden otthonban megtalálható. Sokszor nem is vagyunk tudatában annak, hogy mennyire fontos, miközben a villanykapcsoló egy elengedhetetlen kellék. Az okosotthonok térhódításával előtérbe került a villamossági eszközök fejlesztése is. Ezek közül pedig nem maradhat ki az okos-villanykapcsoló sem.

Alakítsd ki saját okosotthonodat!

Legyen szó akár új építéséről, akár egy meglévő épület korszerűsítéséről, az okosotthonok kialakítását minden esetben alapos tervezés kell, hogy megelőzze. El kell döntened pontosan milyen eszközöket szeretnél beépíteni saját rendszeredbe. Megelégszel a gyári összeállítású készletekkel, vagy esetleg szeretnéd saját magad összeállítani az eszközkészletet? Ehhez pedig minden fontos kellékek megtalálható az Okosabbotthon.hu termékkínálatában.

Fontos, hogy már az elején eldöntsd, hogyan szeretnéd bővíteni a rendszer funkcióit a későbbiekben. Érdemes az olyan neves márkák közül válogatnod, mint a Sonoff, a Shelly, a SmartWise, a Broadlink vagy az Aqara. És miért ne kezdenéd a sort rögtön az okos-villanykapcsolókkal?

Válassz az otthonodhoz passzoló okos-villanykapcsolót!

Az okosotthonok egészen új fejezetet nyitottak az otthoni berendezések és eszközök világában. Felejtsd el azt, amit eddig tudtál a villanykapcsolókról, hiszen ezek ma már nem feltétlenül csak falra szerelhető termékek lehetnek, hanem akár hordozható verziójukat is alkalmazhatod.

Számít, hogy milyen a stílusod és milyen légkört szeretnél kialakítani az otthonodban. Ma már arra is van lehetőség, hogy az okos-villanykapcsolókat otthonod esztétikájához alakítsd. Nem csak a klasszikus fehér, hanem akár fekete színű változatot t is választhatod. Egy semleges színnel pedig biztos nem fogsz mellé. Így az okos-villanykapcsolók egyértelműen a lakásdizájnjához fognak tartozni, és nem egy szükséges plusz elemet jelentenek majd a lakásodban. Modern megjelenésüknek köszönhetően egyszerre lehetnek kiemelten fontos eszközök, ugyanakkor diszkrét kiegészítői az otthoni enteriőrnek.

Hozz létre egy okosabb otthont!

Nem állnál meg ott, hogy okos-villanykapcsolókat szereled fel a lakásodat? Tervezz meg egy komplett világítási rendszert! Így teljesedhet ki igazán az okos-villanykapcsolók funkciója. Irányíthatod velük az okos-villanykörtéket és megtervezheted, hogy milyen hálózati eszközön keresztül kommunikáljanak egymással az okosotthon kiegészítői.

Az okos-villanykapcsolókhoz kötődően még számos kiegészítőt használhatsz, például a fogyasztásmérőket. Ezek segítségével folyamatosan nyomon követheted, hogy milyen az energiafelhasználásod. Ezenkívül használhatsz akár fényerőszabályzós kapcsolókat is, így teljesen hangulatodhoz igazíthatod az otthonodban uralkodó fényviszonyokat.

Ha szeretnéd minél ésszerűbbé és felhasználóbarátabbá tenni az otthonod, tedd hát okossá!