PB-gáz minden vállalkozásnak!

(X) Akár kicsi, akár nagy a vállalkozása, energiára mindig szüksége van. A PB-gáz hasznos energiaforrás, amely számos funkció ellátására alkalmas. Többféle kivitelezés közül választhat, tökéletesen igazítva saját szükségleteihez. De nézzük, mire is használható a PB-gáz egy vállalkozás esetében?

Akár kicsi, akár nagy a vállalkozása, energiára mindig szüksége van. A PB-gáz hasznos energiaforrás, amely számos funkció ellátására alkalmas. Többféle kivitelezés közül választhat, tökéletesen igazítva saját szükségleteihez. De nézzük, mire is használható a PB-gáz egy vállalkozás esetében?

Elsősorban fűtésre. Legyen szó nagy méretű csarnokról, vagy kisebb irodáról, esetleg bódéról, tavasztól őszig mindegyiknek szüksége van fűtésre. Amennyiben nagy térfogatú helyiségek fűtését kell megoldania (csarnokok, telephelyek, nagy irodák), úgy a tartályokban tárolt PB-gáz jelentheti a tökéletes megoldást. Ha viszont ideiglenesen, alkalmanként kell fűtenie a büfékocsit vagy bódét, akkor a palackos gáz lesz a megfelelő választás. Kávézó vagy söröző tulajdonosként kültéri gázfűtéssel teheti kellemesebbé a kerthelyiségek hőmérsékletét, kitolva ezzel a kültéri asztalok használatának szezonját, egyúttal növelve a forgalmat.


Másodsorban sütésre és főzésre. De sok esetben Legyen szó akár egy lángosos, vagy hamburgeres kocsiról, esetleg kisebb pékségről, pizzériáról vagy étteremről – a PB-gáz alkalmazása számos előnnyel jár.
Amennyiben irodát működtet, természetesen meleg vízre is szükségük van. A melegvíz előállítására is hatékony megoldást jelent a PB-gáz, mint energiaforrás.


Önnek és ügyfeleinek bizonyára fontos, hogy mekkora ökológiai lábnyomot hagy vállalkozása, vagy a vállalkozása által előállított termékek. Fontos megjegyezni, hogy a gáz a legtisztább energiaforrás, mivel nagyon hatékony fűtőanyag és kevés melléktermék keletkezik az égése során. A mai kor fogyasztójának pedig nem mindegy, hogy egy-egy termék vásárlásával mekkora hatással van a környezetére.