Páros kismama fotózás- mert az élmény közös!

A várandósság minden korban, élethelyzetben egészen újszerű élmény. A reggeli rosszullétek, majd az egyre növekvő pocak nem csak a kismamát állítja folyamatos kihívások elé, hanem partnerét is. Minden nehézség ellenére is elmondható azonban, hogy a pocaklakó megérkezésére történő várakozás egy életen át velünk maradó élmény, amelytől nem szeretnénk szabadulni. Sőt, egyre többen vannak, akik kismama fotózás keretein belül szeretnének kézzel fogható emléket szerezni arról a bizonyos kilenc hónapról.

Mutasd meg egy új oldaladat!

A látványos képek érdekében a pocak mérete döntő tényező, de a várakozás hónapjaiban akár többször is készülhetnek képek. Ezzel nyomon követheted tested változásait, melyek természetesen magukkal hozzák a lélek alakulását is. Az anyaságra való felkészülés főleg fejben és pszichésen zajlik, ez pedig akár a képeken is átjön. Bár a pocaklakóval ketten szerepeltek majd a képen, de ha a hozzád tartozó férfiről nem mondanál le e téren sem, akkor akár páros kismama fotózás is lehetséges.

Kismama fotózás, a kapcsolatteremtés eszköze

A tapasztalatok szerint sokan választják ezt a módját a várandósság megörökítésének. Akár szabadtéri kismama fotózás is lehetséges, de a műtermi megoldás is remek választásnak bizonyul, hiszen igényes kellékekkel és elképesztően szép ruhadarabokkal hozható ki a legtöbb a képekből. A hangsúly természetesen a kettőtök közötti kapcsolaton és a kis jövevény jelentette újszerű élményeken lesz. Olyan kapocs ez két ember között, amely egy életre szól. A kreatív kismama fotózás során elkészült képek nem csak a pocaklakóval alakuló kapcsolat hű lenyomata lesz, hanem annak a szeretetteljes légkörnek is, amely várja megérkezését.

Örök emlék a család számára

Nem csak kedvesed szerepelhet a képeken, hanem a család bármely tagja, így akár egy generációkon átívelő kapcsolatrendszer is megörökíthetővé válik édesanyád, nagymamád társaságában. A kreatív kismama fotózás egyedi ötletek alapján is megvalósulhat, saját elképzeléseid is teret kaphatnak az alkotási folyamatban. A nőiesség és az anyaságra készülő személyiség hiteles átadása profi környezetben, hozzáértő szemmel történik.

A kismama fotózás remek lehetőséget kínál arra, hogy a család tagjai is a várakozással teli hetek részeseivé váljanak, és közös emlék szülessen erről az időszakról. Néhány év elteltével a jelenleg még pocakban levő apróság számára is élmény lesz visszanézni azt, milyen volt az élet születése előtt, hogyan óvták és gondoskodtak róla szülei már akkor.