Öt hasznos ajándékötlet hölgyeknek

(X) Az ajándékozás sosem egyszerű dolog, különösen akkor, ha egy hölgynek kell örömet szerezni. Akár szíved választottjáról, akár anyukádról, testvéredről vagy egyéb nőismerősödről van szó, felejtsd el a csoki, plüssfigura, virágcsokor elcsépelt hármas kombinációját és válassz valami ötletesebbet! 

Táska

A női lét egyik alapvető igazsága, hogy egyszerűen nem létezik olyan, hogy túl sok ruha, táska és cipő, így ez egy jó kiindulási alap lehet az ajándékozáshoz. Azonban vigyázz! Ha nem vagy tisztában az illető pontos méreteivel és ízlésével, akkor ez egy igen ingoványos terület! 

Nincs is annál kínosabb, mint amikor a meglepett személy nagy örömmel kibontja a csomagot, majd az arckifejezése elárulja, hogy olyasmit talált benne, amit soha nem fog felvenni, mert vagy nem tetszik neki, vagy a mérete nem stimmel.

A táska egy fokkal biztonságosabb ajándék, hiszen elég találni egy olyan darabot, ami stílusban hasonló a meglévőkhöz, esetleg diszkréten kifaggatni a hölgyeményt, hogy mi hiányzik még a gyűjteményéből. 

Szépségápolási kisgép

Minden nő szereti a lehető legtöbbet kihozni a külsejéből, a többség pedig szívesen foglalkozik az otthoni szépségápolással is. Egy kis manikűr, pedikűr, némi fodrászkodás, arckezelés. Ezek még barátnős elfoglaltságoknak is kiválóan megfelelnek egy unalmas délutánon.

No persze mindezt még tovább lehet fokozni, ha rendelkezésre állnak a célnak megfelelő eszközök is. Nézz körül a Tok-Shop.hu szépségápolási termékei között, és válassz egy olyan készüléket, ami egyelőre még hiánycikk a hölgy eszközparkjából! 

Parfüm

Egy csodás illatú parfümnek nem lehet ellenállni. Az illat ugyanis képes vonzóbbá, vagy adott esetben taszítóbbá tenni azt a személyt, aki viseli, így a parfümök különösen fontos lakói egy nő piperepolcának.

Azonban itt is érvényes az, amire már korábban utaltunk. Csak akkor vásárolj ilyesmit, ha ismered az illető ízlését, hogy az ajándék biztosan örömet okozzon neki. De ha tudod, hogy már kiszemelt magának egy bizonyos parfümöt, csak még nem volt módja megvásárolni, akkor ideje a tettek mezejére lépned!

Élményajándék

Nem mindenki szeret tárgyakat kapni, ráadásul akinek megvan mindene, azt már aligha tudnád meglepni olyasmivel, aminek tényleg tiszta szívéből örülne. Nos, ilyen esetben érdemes bedobni a kézzel meg nem fogható ajándékokat, azaz az élményeket.

Ha például tudod, hogy a szóban forgó hölgy régóta szeretné kipróbálni, milyen lehet egy versenyautót vezetni, netán titkos vágya egy sétarepülés, tandemugrás, vagy egy szabadulószobás játék, akkor egy élmény lesz a tökéletes ajándék számára. Ma már több cég is kifejezetten erre a piacra szakosodott, így lesz miből válogatni. 

Wellness utalvány

Minden nő vágyik néha egy kis kényeztetésre: masszázs, testpakolás, aromaterápia, kellemes zene, nyugodt légkör. Minderre pedig nincs is ideálisabb helyszín, mint egy wellnessközpont. A legtöbb helyen pedig utalványt is lehet vásárolni, amit az illető akkor használhat fel, amikor számára alkalmas. Egy ilyen meglepetésnek bárki örülne.