Mutatós nyakláncok léptek a kifutóra

(x) A hiedelemmel ellentétben igenis fontos, hogy mit viselünk. Egy jól eltalált outfit és a hozzá passzoló ékszerek harmóniát és magabiztosságot sugároznak. Ha elsősorban a kiegészítőkkel hívnánk fel magunkra a figyelmet, akkor érdemes egy extravagáns nyakláncot választani.

Új év, új trend

2022-ben a merész daraboké lesz a főszerep. A szezon divatbemutatóin az extravagáns darabok dominálnak. A fülbevalók hatalmas méreteket öltenek, és ilyen modellek találhatóak a legnagyobb divatmárkák polcain is. Calvin Klein, Thomas Sabo és a Pandora is az elsők között mutatták be a termékeiket, ez már önmagában egyértelmű jel arra, hogy a megszokott, minimalista dizájnok idén háttérbe szorulnak.

Az eleganciát sugárzó gyöngyök ugyancsak részét képezik az új irányzatnak, viseletük hétköznapivá válik. Több gyártó is trendi modelleket álmodott meg a gyöngy és fém kombinációjával. A vintage hatású gyűrűk elmaradhatatlan részét képezik a viseletnek, és méretüknek köszönhetően önmagukban is kiváló kiegészítők lehetnek. 

Az egyedibb darabok kedvelőinek, pedig igencsak kedvez ez az időszak, mivel a horoszkópos téma is helyet kap.

A hatalmas nyakláncoké a terep

Azt mindannyian ismerhetjük, hogy a legszembetűnőbb ékszer a hölgyek viseletében az a nyakék. A Juta Óra-Ékszer kínálatában olyan különleges nyakláncok közül válogathatunk, amelyek mind megfelelnek az aktuális trendeknek. Ebben az évben a vaskos arany láncok aratnak sikereket. Valentino és Hermés divatbemutatóin is színpadra kerültek ezek a merész darabok. Egy túlméretezett arany lánc már önmagában feltűnést kelt a megjelenésben, és elegáns öltözékkel kombinálva lenyűgöző hatást érhetünk el vele.

Az egyszerűbb darabokat kedvelőknek sem kell kétségbeesniük, egy jól választott arany lánc önmagáért beszél.

A férfiak is bátran lecsaphatnak az új trendre, hiszen a nagy méretű ékszerek kiváló ajándékként szolgálnak. A hölgy ízlésének és stílusának megfelelő anyagválasztással nagy örömet okozhatnak ezek a csodás darabok. 

Ügyeljünk a harmóniára

Összességében tehát a 2022-es évet a nagy, kihívó darabok jellemzik a kiegészítők terén. A fülbevalók, a karkötők és nyakláncok a méretüktől függően viselhetőek egy szettben. Az új irányzatban tehát figyelmesnek kell lennünk, egyszerre maximum két nagyobb kiegészítőt hordjunk.

A nyaklánc és a karkötő párosítás az egyik legideálisabb választás, hiszen optikailag megfelelő távolságban van a két ékszer a viselése közben. Hasonló hatást érhetünk el a méretes fülbevalókkal és karperecekkel egyaránt. XXI. századi nőként mindig figyelnünk kell a viseletünkre és arra, hogy a lehető legjobb formánkat hozzuk; egy-egy jól megválasztott kiegészítő pedig nagy segítségünkre lehet ebben. Mindig törekedjünk arra, hogy otthon legyünk az aktuális trendekben, de bátran kombináljuk azokat a saját stílusunkkal.