Mivel üsd el az idődet ha zord az időjárás?

Szórakozás otthonról – egyszerűen

Amikor az internet megjelent az emberek életében a 2000 -es évek derekán, még jó eséllyel kevesen gondolták hogy az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás forma az emberek életében 20 évvel később, az online kaszinók lesznek, azt meg valószínűleg még kevesebben gondolták, hogy erre akár telefonon keresztül is lehetőségünk lehet majd a jövőben.

Az online szerencsejáték viszont azóta óriási változáson ment keresztül, így miután megjelentek az első valódi pénzes befizetést biztosító kaszinók úgy váltak egyre felhasználóbarátabbá az elérhető felületek is. 

Az online kaszinók régen és most

Az első, valódi pénzes befizetést is biztosító bukméker bár még csak pár játékkal és 1 befizetési móddal indult el, az évek alatt egyre több minőségi játék neve került előtérbe, ma pedig már azt mondhatjuk, hogy a legnépszerűbb kaszinók felületén egytől egyig elérhetőek ezek a játékok. 

A fizetési módok tekintetében pedig az elmúlt évek hoztak igazán nagy áttörést a kaszinó iparban. Amíg régebben még csak 1 – 2 fizetési mód – például a bankkártyás és átutalásos fizetési mód volt elérhető, addig manapság már több tíz lehetőség közül is választhatunk, és ezek között több elektronikus pénztárca és kriptovaluta is elérhető.

Ezen kívül pedig sok más nagyszerű funkció és lehetőség is feltűnt az elmúlt években, így attól függően hogy mi érdekel, könnyen találhatsz magadnak megfelelő kaszinót.

A legnépszerűbb fizetési módok manapság

Ha még új vagy a szerencsejátékok világában első körben azt kell eldöntened hogy milyen befizetési módot szeretnél használni. Attól függően viszont, hogy melyik kaszinót választottad más és más lehetőségekkel, átfutási idővel és akár az is lehet egy extra költséggel is számolnod kell.

A magyar játékosok körében azt mondhatjuk, hogy szinte elvárt az azonnali befizetés lehetősége, és bár a legtöbb esetben bankkártyás fizetést használnak a mai napig is, egyre többen helyezik előtérbe a kriptovalutákat és az e pénztárcákat is.

A legtöbb minőségi kaszinó viszont azonnali átfutási időt, és díjmentességet biztosít, viszont ha nem szeretnél extra költségekkel számolni vagy várni a pénzedre, ezt mindenképpen érdemes lecsekkolni mielőtt regisztrálnál egy felületen.

A magyar játékosok és a legtöbbször választott befizetési módok

 • Mastercard, Visa
 • Banki átutalás
 • Neteller
 • Skrill
 • Bitcoin, Ethereum
 • Neosurf
 • Paysafecard
 • Apple Pay
 • Simple Pay

Kaszinójátékok – Mennyiség vagy minőség?

Manapság már akár több száz játékot is találhatunk egy egy kaszinó felületén, viszont nem mindegy hogy ezek a játékok mennyire tudják kielégíteni az igényeidet. Attól függően hogy melyik játék érdekel, változhat az aránya egy felületen elérhető játékok mennyiségének, de az sem mindegy hogy ezek a játékok milyen fejlesztő kezéből kerültek ki.

Érdemes inkább a minőségre tenni a hangsúlyt, és a legnevesebb játékfejlesztők elérhető lehetőségeit keresni, mert ha ezekből több használható a választott felületen, kevesebb esélye van annak, hogy problémába ütközöl a játékokkal.

A legnépszerűbb kaszinó játék fejlesztők

 • Microgaming
 • Betsoft
 • ISoftGaming
 • Playtech
 • Big Time Gaming
 • Evolution Gaming

Mire figyelj ha kaszinót választanál?

Kaszinó választás előtt tehát érdemes átgondolni, hogy pontosan mire is van szükséged, és az alapján választani, hogy melyik felületen van arra lehetőséged, hogy kielégítsék ezeket a felmerülő igényeket. 

Ha például tudod jól, hogy nyerőgépek érdekelnek, jó ha ellenőrzöd a lehetőségek listáját a választott kaszinóban mielőtt regisztrálnál, de ha például az az igényed hogy Bitcoinnal fizethess be a felületen akkor is meg kell nézned regisztráció előtt, hogy elérhető -e egyáltalán ez a fizetési mód.

Attól függően bár változhat, hogy milyen igényeid vannak, az hogy milyen felületet fogsz előnyben részesíteni, az olyan alapvető kérdéseket mint a biztonság, a kaszinó engedélye és a játékok aránya minden esetben számításba kell venned. Ugyanez a helyzet a fizetési módokkal és az átfutási idő kérdésével kapcsolatban, viszont ha ezekre tudsz figyelni biztosíthatod magad hogy probléma nélkül, abban a kaszinóban élvezhesd a játékok örömeit, ami a leginkább kielégíti az igényeidet.