Mit ajándékozhatunk egy sneakerheadnek?

(X) Neked is van sneakerhead barátod, rokonod, testvéred vagy éppen gyermeked? Nehezen találsz számára megfelelő kiegészítőt és ajándékot? Amennyiben szeretnél olyan meglepetést átadni, amely kapcsolódik ehhez a rajongásához, akkor bátran válaszd a cikkünkben felsorolt változatok bármelyikét.

Legyen szó születésnapról, karácsonyról, de akár évfordulóról is, ezekkel biztosan nem lőhetsz majd mellé!

A tökéletes ajándék sneakerheadeknek

A megfelelő meglepetést általában nem az utolsó pillanatban szoktuk megkeresni, ám akadnak olyan esetek, amikor nincs lehetőség időben vásárolni. Ilyenkor életmentő ötlet egy közös vásárlás, akár online is. Így szinte bármelyik webshopban megvásárolhatja az új sneaker kollekció modelljeit. Az alapdarabok között kedvező áron találhattok színes kollabokat. Az Air Jordan sneakerek mellett jó választás lehet egy Nike Dunk, egy Yeezy Foam Runner, de akár egy hagyományos Nike Air Force 1 modell egyaránt. 

A sneakerheadeknek sokszor problémás lehet a cipők megfelelő tisztítása. Legközelebb meglephetjük egy ápolószerrel, esetleg egy kész szettel, amivel karban tudja majd tartani bármelyik kényelmes sneakerét. A több darabos Crep Protect Ultimate Gift pack például pillanatok alatt beszerezhető, és már meg is van a tökéletes ajándékcsomag.

Jó megoldás továbbá egy Crep Protect Wipes 12 darabos kendő is, amelyet fémdobozban adhatsz át a számára. Ennek segítségével a koszos cipőt akár az utcán félre állva is meg lehet törölni. Az azonnali segítségnek hála pedig mindig rendezetten és tisztán jelenhet meg a munkában vagy éppen a következő eseményen. 

Amennyiben a sportcipőket kedvelő ismerősünk szereti a True to Sole kiegészítőit, akkor pedig érdemes körbenézni a webáruházban, ahol számos remek ötletet találhatsz. 

Pár kiegészítő és ajándékötlet, amivel biztos a siker

A nagy népszerűségnek köszönhetően ma már rengeteg sneaker témájú apróságot találhatunk a piacon. Gondolkodhatunk egy matricacsomagban, egy kulcstartóban, de vásárolhatunk akár telefontokot is.

A kulcstartó esetében természetesen nem a hagyományos változatra gondolunk, hanem sneakeresre. A karikák ugyanis strapabíró műanyagból készülnek, amelyek remek díszét képezhetik az éppen aktuális szettnek. A kiegészítő tökéletes mása a kedvenc cipőnknek, így még akkor is velünk lehet, ha a sneaker éppen nincs a lábunkon. Apró ajándékként is megállja a helyét, hiszen minél több van belőle, annál nagyobb az esélye, hogy a barátunk vagy rokonunk minden napra megtalálja az aktuális kedvenc darabját. Legyen szó Air Jordan, Nike Air Force vagy éppen Adidas Yeezy Boost darabról, az apróságok között mindegyik másolatát megtalálhatod a számára. Ehhez csak tudnod kell, hogy melyik a kedvenc sportcipője, esetleg melyik kiegészítő nincs még meg a saját kollekciójában.

A kedvező áron beszerezhető díszek remek választások lehetnek egy nagyobb csomag mellé, de rendelhetsz belőle kisebb költségvetés esetén is egyaránt. Az öröm garantált lesz!