Mintás férfi pólókkal a stílusos megjelenésért

(X) Bár korábban nem volt túlzottan megszokott, hogy a férfiak odafigyelnének az öltözködésre, manapság ez kicsit átalakult. Bár a legtöbb úriember még mindig nem tölt annyi időt válogatással, mint egy hölgy, szeretnek olyan típust viselni, amely stílusos és kényelmes is egyben.

Vannak azonban olyan mintás férfi pólók, amiknek viselése esetén azonnal lerí az illetőről, hogy követi a trendeket. Sőt ajándék ötletek között is ez vezeti a listát. Lássuk ezeket az igényes modelleket!

A mintás férfi pólók világa

A férfi divat ugyanúgy átalakul minden egyes szezonban, mint a hölgyek esetében. Bár jóval kisebb a választék, azért a legtöbb prémium márka gondoskodik arról, hogy az urak is megtalálják a legstílusosabb ruhadarabokat. Legyen szó egy Tommy Hilfiger, esetleg egy Adidas, illetve Vans változatról, a vállalatok hangsúlyt fektetnek a trendekre. 

A BORGO Squid Game férfi pólói között szerencsére találhatunk igazán mai kollekciókat. A fehérben és feketében beszerezhető típusok többféle méretben és grafikával kaphatóak, amik normál kialakítást kaptak. A textíliákat 30 fokon lehet mosni, így a minőségi nyomott grafika sem jön le a ruhák elejéről. 

Emellett készültek természetesen férfi pulóverek egyaránt. A cipzáras kivitelen a három aprócska grafika található, ami magának a sorozatnak is a névjegyéhez tartozik. Az egyszerű fekete kivitel bárhol és bármikor megállja a helyét, hiszen a rajongók azonnal felismerik, a hozzá nem értők pedig nem fognak rajta megbotránkozni. Ez a változat pamutból és elasztánból készült, így ennek megfelelően 30 fokon mosható modellről van szó. 

Mire ez a nagy felhajtás a Squid Game körül?

A nagysikerű széria mára szinte a világ egyik legismertebb sorozatává nőtte ki magát, amely a Netflix platformján debütált az idei évben. A magyar cím a “Nyerd meg az életed” szinte leírja azt, hogy miről is szól ez az alkotás. Meglepő viszont, hogy ez nem egy amerikai mű, hiszen Koreából származik, amit Hvang Donghjok írt és rendezett meg. Szeptember közepén látott napvilágot, azóta azonban már az egész Földön ismertté vált az egy évaddal és kilenc résszel rendelkező széria. A besorolása alapján horror, thriller és dráma, így elmondható, hogy egy igazán színes és érdekes sorozatba nyerhetünk bepillantást. Aki még esetleg nem látta, mindenképpen érdemes belenéznie legalább az első részbe, onnan úgysem lesz megállás. 

Ezt a sikert rohamozta meg a mintás felsők alkotója is, aki sikkes és fiatalos darabokat álmodott meg. A Glo-Story Fashion több mint 20 éve gyárt hasonló termékeket, amelyek amellett, hogy követik a trendeket, könnyedek és kényelmesek egyben. Általában a casual tömegeket próbálják megszólítani, de egy rajongónak tulajdonképpen semmi sem lehet akadály, ha a kedvelt sorozatáról van szó. 

Ha még nincs meg a karácsonyi ajándék a Squid Game-rajongó barát vagy családtag számára, akkor itt az ideje beszerezni számára valamilyen sorozatos apróságot. Ezek a felsők például remek választások lehetnek a 2021-es ünnepre.