Minden, amit tudni kell a kamera telepítéséről

(X) Ha már egy ideje komolyan foglalkoztat bennünket a kamera telepítés kérdése, és kizárólag a kompromisszumoktól mentes megoldásokkal vagyunk hajlandók megelégedni, fontos, hogy a szóban forgó biztonságtechnikai eszközök forgalmazásával és telepítésével foglalkozó csapatot megfelelő körültekintéssel válasszuk ki. Megrendelői részről jogos ez az igényes körültekintés: a személy- és vagyonvédelem ugyanis tipikusan az a terület, amely nem képezheti alku tárgyát.

Szakértelem, megbízhatóság és kitűnő ár/érték arány: Alarmdirect

Magyarország egyik legnépszerűbb biztonságtechnikai eszközökkel foglalkozó cégeként az Alarmdirect-ben garantáltan nem fogunk csalódni. A kifogástalan renoméval rendelkező gárda által forgalmazott és telepített riasztó- és kamerarendszerek nemcsak a kialakításuk terén képviselnek magas minőséget, de a műszaki tartalmuk vonatkozásában is elképesztően gazdag felhozatalt reprezentálnak. A kültéri- és beltéri kamera telepítésével biztosíthatjuk azt a nyugalmat és teljes körű védelmet, amire mindig is vágytunk.

A számok magukért beszélnek

Az Alarmdirect mögött álló csapatnak a szakma iránt érzett elhivatottsága megkérdőjelezhetetlen. A komoly tudással és tapasztalattal rendelkező gárda immáron 15 éve van jelen a szakmában. Az eltelt másfél évtized alatt példátlan közkedveltségre tettek szert az egyre növekvő számú ügyfélkörükben, ami természetesen nem a véletlen műve. A többezer sikeresen beszerelt riasztó- és kamera telepítése pedig tovább öregbíti a csapat hírnevét.

Az a bizonyos plusz: kamera telepítés távoli betekintéssel

A távoli betekintés funkciónak köszönhetően manapság már bármikor nyomon követhetjük az otthonunk környezetében történt eseményeket. Így nem maradunk le semmiről akkor sem, ha éppen egy hosszabb külföldi nyaraláson vagyunk. Az Alarmdirect változatos termékpalettáján lévő egységek döntő többsége rendelkezik hálózati eléréssel is, így, ha az ingatlannál már megoldott az internetkapcsolat (minimálisan 1Mb/s feltöltési sebességű) kiépítése, bármikor rátekinthetünk az aktuális kameraképre.