Milyen hűtőszekrény illik az egyes embertípusokhoz?

(x) Ha azt hinnénk, hogy hűtőszekrényt választani nagyon könnyű, akkor nagyot tévedünk. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy mekkora a család, mennyire gyakran nyitjuk és csukjuk a készüléket. Egy otthonról dolgozó valószínűleg sokkal többször nyúl bele, mint az, aki a nap nagy részét a lakástól távol tölti. Lássuk, hogy milyen készülék illik az egyes emberekhez!

Ideális hűtő kiválasztása

Manapság már megannyi típus közül válogathatunk, amikor konyhai gépeket keresünk. Az onlineMárkaboltok prémium hűtőszekrényei megannyi funkcióval vannak felszerelve, így mindenki könnyedén talál az igényeihez passzoló típust. Az egyik ilyen a Dual NoFrostra képes verzió, amely azoknak lehet kitűnő megoldás, akik sokat várnak el ettől a készüléktől. 

A Whirlpool Collection W9 Dial NoFrost igen korszerű, alkalmazkodik minden, rohanó életmódot folytató emberhez. Több hasznos funkciója van, a pakolási lehetősége pedig határtalan, így minden kényelmesen elfér benne, amire egy modern embernek szüksége lehet. Ebben az esetben két rendszer biztosítja a megfelelő környezetet a gyümölcsök és a zöldségek számára, így mindig frissek és zamatosak maradnak. Nincsen többé kellemetlen szag, mindezt egy olyan egyszerű opciónak köszönhetően, mint a Dual NoFrost. Ez megakadályozza ugyanis a jegesedést, eltereli a nedvességet, sokkal higiénikusabb és hatékonyabb, mint bármely másik eszköz. 

Milyen lehetőségeink vannak még?

A hűtőszekrények egyéb funkciókat is kaptak, hiszen egyes berendezéseket frissen tartó rekeszekkel láttak el. A Whirlpool gépeinek egy részébe Fresh Box+-t tett, amely egy integrált páratartalom-szabályozóval ellátott fiók, ez segít megőrizni a zöldségek és a gyümölcsök tökéletes frissességét. Az ebbe integrált Fresh pad pedig a friss élelmiszerekről gondoskodik, hogy azok sokáig ízletesek maradjanak. A rácsok elválasztják egymástól a finomságokat, így a kibocsátott nedvesség nem a másik zöldségen landol. Csökkenti a baktériumok terjedését, így kisebb az esély az esetleges penészesedésre. 

A márka gyártmányaiban kihúzható tálca található gyorsfagyasztás funkcióval, így sokkal könnyebben találhatjuk meg a gyakran fogyasztott élelmiszereket. Ez egy speciális, visszahúzható polc, aminek használatával több méretű élelmiszereket is egyszerűen helyezhetünk el a készülékben. 

Mit érdemes tudni a 6. érzék kompresszorról?

Kevesen hallottak még erről a funkcióról, pedig a Whirlpool már előszeretettel használja és szereli be a legtöbb eszközébe. A 6. érzék kompresszor pillanatok alatt helyreállítja a benti hőmérsékletet, így sokkal energiahatékonyabb lesz a berendezés. Ez azért előnyös, mert így több pénz marad a tárcánkban, hiszen nem fogyaszt majd annyi áramot sem. A hagyományos kompresszorral szerelt hűtők nem annyira innovatívak, így előfordulhat, hogy látványosan emelkedik a villanyszámla. Ha tehát szükség lenne arra, hogy a készülék maga gondoskodjon a benti hőmérsékletről, akkor mindenképpen ajánlott egy 6. érzék kompresszorral ellátott hűtőszekrény vásárolni.