Miért használjon fuvarbörzét?

(X) A logisztikai ágazat dinamikája miatt egy ország gazdasága nagymértékben függ a közúti árufuvarozástól. Az áruk gyors áramlása, mind az ország határain belül, mind a külföldi célpontok felé, számos előnnyel bír a szállításban érintettek számára: a feladók, a fuvarozók, a címzettek, a szállítmányozók és a címzettek számára.

Annak érdekében, hogy az ilyen partnerségben részt vevő felek között sokkal szorosabb kapcsolat alakulhasson ki, az elmúlt években online felületeket hoztak létre, amelyeken mind a keresleti, mind a kínálati oldalról hirdetéseket adnak fel a közúti árufuvarozási ágazatban való együttműködési lehetőségekről.

Ezeket a felületeket ebben az ágazatban “fuvarbörzének” nevezik, és az alábbiakban többet tudunk meg a használatuk előnyeiről:

Hozzáférés számos online hirdetéshez

A fuvarbörzén azok, akiknek szállítandó árujuk van, online találkoznak azokkal, akiknek tehergépjárművek állnak rendelkezésükre, hogy elszállítsák az árut a kívánt célállomásra. A partnerségben részt vevő két fél bármelyikének lehet úgy Keresleti, mint Kínálati szerepe.

Viszont a hirdetések listája a lehető legváltozatosabb a szereptől függetlenül, ami a fuvarbörze felhasználói számára azonnal hozzáférhető, így kedvükre válogathatnak a nagyszámú lehetőség közül. Mindössze annyit kell tennie, hogy tanulmányozza a kéréseket, illetve ajánlatokat tartalmazó hirdetéseket, hogy kapcsolatot teremthessen egy olyan partnerrel, akinek a bejegyzése megfelel az Ön üzleti elvárásainak.

Sokkal olcsóbb kommunikációs költségek a partnerekkel

Valós idejű hozzáféréssel a szállítási börze által kínált hatalmas lehetőségekhez, bármely felhasználó (fuvarozó vagy fuvaroztató) optimalizálhatja az új partnerség megtalálásának / létrehozásának költségeit.

Egy ilyen platform intuitív kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy közvetlenül kapcsolódjon a folyamatban részt vevő másik félhez, mindössze néhány kattintással az oldalán.

Egy hirdetés feladása az Ajánlatok/Kérések oldalon körülbelül 500 olyan telefonhívással lehet egyenértékű, melynek célja olyan partnert találni, aki hajlandó támogatni egy adott szállítmányozási projekt erőfeszítéseit.

Valós idejű információk és hírfrissítések

Ha Ön új a közúti árufuvarozásban, és szeretne többet megtudni az üzletág dinamikájáról, válasszon egy olyan szállítmányozási börzét, amely naprakész piaci hírekkel, az útviszonyokra, az üzemanyagköltségekre, az egyes útszakaszokra érvényes korlátozásokra vonatkozó információkkal és egy fórumfelülettel is rendelkezik.

A fórumbeszélgetések, amelyeket más felhasználók, azon online közösség tagjai kezdeményeznek és folytatnak, amelyhez csatlakozni kíván, lehetővé teszik, hogy mindig tájékozott legyen annak érdekében, hogy egy sikeres szállítás minden részletét összeállíthassa.

Továbbá javasoljuk, hogy olyan fuvarbörzét válasszon, amely hozzáférést biztosít a tevékenységek előzményeihez is, így biztosabban választhatja ki, hogy kivel kíván együttműködni a közúti teherszállítás területén, minimalizálva a szakmaiságukkal kapcsolatos kockázatokat. Megalapozottan válasszon tehát az elérhető platformok közül, mert ezzel a vállalkozása jövőjébe fektet.

Kattintson a fenti linkre, és regisztrálja cégét a vállalkozói igényei szerint felépített fuvarbörzén!