Miben különbözik a webáruház bérlés és a webshop készítés?

(x) Manapság már egy olyan modern világban élhetünk, ahol sokszor ki sem kell mozdulnunk otthonról annak érdekében, hogy ügyeket intézhessünk, vagy épp vásárolni tudjunk. Hogy ez áldás- e vagy átok, arról eltérően vélekednek az emberek, mindenesetre az biztos, hogy az online vásárlás és az e-kereskedelem évek óta virágzik, növekvő tendenciát mutat, és minden bizonnyal ez még jó darabig így is lesz. Az online vásárlás egy kimondottan népszerű vásárlási forma az emberek körében, hiszen bárhol, bármikor megtehetik akár egy okostelefonnal a kezükben, éppen ezért egyre többen döntenek úgy, hogy új vagy régi vállalkozóként webáruházat nyitnak. Sok mindentől függhet az, hogy melyik webáruház lesz az a közkedvelt a vásárlók körében!

(Fotó: Pexels/Karolina Grabowska)

Olyan fontos tényezőkben kell kiemelkednie egy indulás előtt álló webshopnak, mint a marketing, a kommunikáció, ügyfélkezelés, és persze a megfelelő termékkínálat. Ezek után pedig abban is döntést kell még hozni az online bolt nyitás előtt, hogy a virtuális webáruházat bérelni fogja, vagy inkább készített egy saját felületet. Miben különbözik a webáruház bérlés és a webshop készítés? Amikor úgy döntünk, hogy inkább csak bérelni szeretnénk a webáruházat, amit használni fogunk, akkor egy előre elkészített felületet tudunk majd működtetni fix havidíjért cserében. A webshop készítés esetében a saját webáruházunkat egyedire lehet szabni, és az üzemeltető lesz majd a tulajdonos.

Mind a bérlésnek, mind pedig a saját webáruháznak megvannak a maga előnyei. Abban az esetben, ha önt inkább a bérlés felé húzza a szíve egyenlőre, akkor a legjobb helyen jár! Érdemes átfutni a Viltor webáruház bérlésről szóló útmutatóját. Több dolog miatt is megéri a Viltor mellett dönteni! Az kedvező webáruház bérlési díjakon túl modern webáruház arculatot kínálnak, valamint tökéletesen keresőoptimalizált a webshop kialakítása. Célszerű ellátogatni a fenti linkre kattintva az oldalukra, ahol az útmutatón túl referenciamunkákat is találni lehet majd, ezek pedig kimondottan meggyőzhetik az érdeklődőket afelől, hogy náluk érdemes webáruházat bérelni induló vállalkozás számára!

Mit tartalmaz a Viltor-nál a webshop bérlés díja? Az összes webáruház funkció mellett a havidíjon túl nem lesznek rejtett költségek, sőt a végleges megrendelés előtt egy 20 napos ingyenes és kötelezettségtől mentes próbaidőszakot is biztosítanak az érdeklődők számára. Aki egy kicsit is bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy a webáruház bérlés vagy készítés lenne- e a saját részére az ideálisabb és a gazdaságosabb, annak érdemes egy kicsit jobban utánajárnia a két opció előnyeinek, és persze hátrányainak is! Amennyiben a bérlés a szimpatikusabb lehetőség, akkor a Viltor-nál egész biztos gyorsan és egyszerűen eltudja majd indítani online vállalkozását!