Lézeres kezelések Hévízen

A modern tudománynak köszönhetően mára eljutottunk odáig, hogy a lézeres kezelések is jelentősen javíthatnak életminőségünkön. Ezek a magas színvonalú kezelések különböző esztétikai és egészségügyi problémákra hivatottak megoldást találni oly módon, hogy nincs fájdalom, vérzés vagy lábadozási idő. A következő cikkben a kezelések néhány speciális változatáról olvashat bővebben. 

Lézerrel a horkolás ellen?

Ki gondolná, hogy a mára már népbetegségnek számító horkolás ellen is felléphetünk lézerrel? A lágy szájpad részét és a garat környéki nyálkahártyát a lézerfény felmelegíti, amelynek hatására azok összehúzódnak, így a horkolási hang is csökken. A beavatkozást követően általában a beteg enyhe torokfájást érzékel. A javulás az első kezelést követően 45-60%-os, míg második után 70-90%-os mértékű lehet. 

Nőgyógyászati kezelések

A Fotona által kifejlesztett ún. Smooth™ technológia jelentős újításokat hozott az esztétikai nőgyógyászatba. Ennek köszönhetően olyan nőgyógyászati problémák is kezelhetővé váltak, amelyek eddig csak műtéttel vagy egyáltalán nem voltak gyógyíthatóak. A Twinlight 3D kezelések például azért is olyan eredményesek, mert 20x mélyebb hatással és 10 mm mélységig történő rostszerkezet-átalakítással végzik feladatukat. 

A legelterjedtebb lézeres nőgyógyászati kezelések közé sorolható például a hüvelyszűkítés, a vizelettartási zavarok, a hüvelyfal süllyedése, a méhszájseb kezelése vagy a kisajakplasztika. A hévízi Hotel Európa fit**** intimlézer programja Ön számára is kínál ideális kezelési módszert. 

Bőrgyógyászati kezelések

Az emberek óhaja, hogy örökké fiatalok maradjanak, mely egy új piacot nyitott, és megszülettek a különböző, a korosodást megállító lézertechnológiai kezelések. Fiatalító programok keretében például az arcbőr több évvel fiatalabb állapotát lehet elérni. Ez nem csak a kezelés után látható azonnal, de a lézernyaláb egyfajta regenerációs láncolatot indít el a kötőszöveti sejtekben, így azok akár fél évig egyre egészségesebb kollagént kezdenek termelni. Az eredmény akár hosszú évekre tartós maradhat. 

Konzultációk

Bármilyen jellegű kezelésbe is szeretne belevágni, fontos, hogy előtte szakorvossal konzultájon! Emellett lényeges odafigyelni a különböző ellenjavallatokra is! Ha ez megtörtént, csak akkor vághat bele a lézeres terápiába! Szerencsére ma már számos kényelmi program van, amelyek segítenek ráhangolódni a kezelésre és maximálisan felkészülni arra! Ezek a programok pedig extra szolgáltatásokkal is bővülnek, hogy a vendégek teljes nyugalomban tölthessék ezeket a napokat!

Az Európafit exkluzív lézeres kezelése Önnek is segít, hogy egy-egy problémásabb egészségügyi gond esztétikusabban és szakszerűbben legyen helyreállítva!