Kismama farmer típusok: melyiket érdemes választani?

Amikor elérkezik a terhesség időszaka nagyon sok dolog történik velünk hölgyekkel. A farmerünket egyszerűen nem tudjuk felvenni, a cipzárat képtelenek vagyunk felhúzni. Ez egy izgalmas élethelyzet, de egyben ijesztő is.

Milyen a jó kismama farmer?

Ez egy igen fontos kérdés, hiszen jó farmert nehéz találni. Hozzá vagyunk szokva az eddigi jól bevált méretekhez és szabásokhoz. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ez milyen nehézkes lehet. Közben pedig azon is tűnődünk, hogy vajon hol lehet kismama farmert vásárolni? A farmer az egyik legelső ruhadarab, amit kismamaként meg kell vásárolnunk annak érdekében, hogy kényelmes ruhadarabokban tölthessük el az előttünk álló 9 hónapot.

Milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a kismama farmernadrágot?

Több dologtól is függ, hogy melyik kismama farmernadrágot érdemes választani.

Kezdjük a derékrésszel. Ma már háromféle derékrésszel lehet kismama farmernadrágokat vásárolni. Az első a hagyományos derékrésszel rendelkező, amely valószínűleg megegyezik a terhesség előtti időszakban hordott kedvenc farmerünk szabásával. A pocak felett elhelyezkedő derékrész az, amely a teljes pocakunkat befedi. A pocak alatti derékrész a harmadik lehetőség, ekkor a hasunkat is tartja a derékrész. Következhet maga az anyag. Mennyire legyen vajon nyúlós? Ez különösen fontos, hiszen a testünk folyamatosan növekszik és ez egy szűk farmer esetében azt jelenti, hogy sűrűn kell újat vásárolnunk.

Nem utolsó sorban nézzük az árfekvést. Mint a hagyományos farmerek esetében, úgy a kismama farmernadrágok esetében is többféle árfekvés létezik. Az ár szerinti döntés fontos, hiszen nem mindegy, hogy egy olcsóbb esetleg gyengébb minőségű darabot vásárolunk vagy a magasabb árfekvésű, jó minőségű és tartós ruhadarab mellett tesszük le voksunkat.

És hogy legyen egy jó hírünk is. Napjainkban nagyon sok kismama farmer közül választhatunk, hiszen az üzletekben folyamatosan változó árukészlettel és stílusos, valamint kényelmes darabokkal várják a kismamákat. A fenti kritériumokat vegyük figyelembe farmer vásárlásnál és biztosan jó döntést fogunk hozni. Válasszunk egy kényelmes pocakot takaró magasított derékrésszel ellátott farmer leggingset, ami biztosan eléggé nyúlik ahhoz, hogy ne nyomja növekvő pocakunkat. De választhatunk egy pocakot megtartó, has alatti derékrésszel rendelkező nadrágot is, amely általában laza fazonnal rendelkezik. Minden attól függ, hogy próba után melyik fazonban érezzük a legkényelmesebben magunkat.

Egy biztos, életünk ezen időszaka a kényelmes ruhadarabok beszerzésével sokkal könnyebbé tehető. Ha fontos számunkra, hogy egész nap kényelmes és lezser viseletben legyünk, akkor nem érdemes túl szűk farmert választani. A farmernadrág kiválasztásakor ügyeljünk arra, hogy a kiszemelt farmer kiszolgálja azt az időszakot amíg pocakunk növekszik, hiszen ez egy átmeneti állapot és a későbbiekben valószínűleg erre a ruhadarabra egyáltalán nem lesz szükségünk. A webshopok széles és gyakorta változó kínálatában biztosan megtaláljuk álmaink kismama nadrágját. Ne felejtsük el, hogy kismamaruhák vásárlásakor a megfizethetőség, a praktikum és a kényelem a legfontosabb.