Ilyen egy fájdalommentes mélytisztító arckezelés

A kozmetikai mélytisztító arckezelésről mindenkinek a nyomkodás és az ezzel járó fájdalom jut főként az eszébe, nem beszélve arról, hogy a nyomkodás végeztével a legtöbb hölgy nem szívesen lép az utcára. Azonban a kozmetikai kezelések fejlődésének hála, ma már nem csupán a fájdalommal teli kezelés képes mélységeiben tisztítani a bőrt, hanem van erre fájdalommentes megoldás, mely mágneses Anti-tox kezelés név alatt fut.

Mit értünk mélytisztító arckezelés alatt?

A mélytisztító arckezelés lényege, hogy a bőr megtisztuljon a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől is. Továbbá egy ilyen kezelés serkenti a sejtek megújulását, és az oxigénellátás javulásában szintén szerepe van.

A mélytisztítás során a kozmetikus eltávolítja az aknékat és a komedókat, ezt követően pedig hidratáló és gyulladáscsökkentő krémmel nyugtatja meg a bőrt. A kezelés mindig a bőr állapotának megfelelő krém alkalmazásával kerül lezárásra.

Miben különbözik az Anti-tox kezelés a hagyományostól?

Egy hagyományos mélytisztító kezelés során a szakember kinyomkodja az aknékat és a mitesszereket, mely sok esetben fájdalommal jár.

Ezzel szemben a forradalmian új Anti-tox kezelés során vas-oxid maszk kerül felhelyezésre, mely a bőr mélyén található szennyeződéseket a mágnes erejével vonzza magához. A mágneses hatás viszont nem csupán tisztítja a bőrt, hanem egészségesebbé is varázsolja. Az Anti-tox kezelés kúraszerűen a gyulladt, problémás bőr esetén is alkalmazható a tisztító kezelés mellett, idővel pedig a bőr állapotától függően a fájdalmas tisztító kezeléseket is felválthatja.

Milyen hatásai vannak az Anti-tox kezelésnek a bőrre?

Önmagában már a mágneses mező több jó hatással bír, ugyanis a bőrben mindent megmozgat, ezáltal pedig gyorsítja a bőr anyagcseréjét, méregtelenít, és segíti az új, egészséges sejtek létrejöttét.

A többi kiváló hatás az agyagmaszknak és a benne található vas-oxidnak köszönhető, mely vitaminokat és ásványi anyagokat juttat a sejtekbe. Továbbá nagyszerűen szűri és semlegesíti a bőrben található ártalmas anyagokat, fertőtlenít, élénkíti a vérkeringést, szabályozza a faggyútermelést, és pórusösszehúzó hatással szintén rendelkezik.

Mikor érdemes mélytisztító arckezelést igénybe venni?

A mélytisztító arckezelés nem csupán a tinédzserek számára hasznos, hanem felnőttkorban egyaránt képes hozzájárulni a szép és egészséges bőr megtartásához, ráadásul a ráncok ellen szintén hatékony fegyver. Éppen ezért legalább negyedévente ajánlott egy ilyen kezelésen részt venni, de problémás bőr esetén erre gyakrabban is sor kerülhet.

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy szükségessé vált egy mélytisztító arckezelés, és szívesen kipróbálná a fájdalommentes verziót, vegye fel a kapcsolatot a Rofé Naturale Egészségközponttal, és kérjen időpontot a kezelésre!