Így dolgoznak a profi műanyag ablakprofil gyártók

(X) Mi a legjobb mód a fűtésszámla csökkentésének? Persze, hogy a nyílászárók modernizálása és cseréje. Ma Magyarországon rengeteg olyan ház és lakás van, amelyekre igazán ráfér egy ajtó- és ablakcsere, hiszen már nagyon régiek vagy egyszerűen elhasználódtak az évek alatt.

Az idő vasfoga semmit nem kímél

Mint minden, így az ablakok és az ajtók is elhasználódnak az évek alatt főleg, ha mindennap használják őket. A szigetelések elkopnak, tönkre mennek és olyankor már nem tartják bent a hőt, hanem erre szokták mondani, hogy az utcát fűtjük. Ezzel egyrészt nem kíméljük sem a pénztárcánkat, sem pedig a környezetet. Mondhatni, hogy mind a kettőt súlyosan megterheljük vele.

Ezért érdemes idővel kicserélni a nyílászárókat, ami nem mindig olcsó mulatság, de hosszútávon mindenképpen megéri. Ez nem kétséges. Ebben tud a segítségünkre sietni például a VEKA, ahol rengetegféle és fajta ablakból tudunk választani a saját elképzelésünknek és igényeinknek megfelelően. Itt millióféle színből tudunk választani és többféle formából is, így tényleg olyan ablakot tudunk vásárolni, ami abszolút passzol a lakásunkhoz vagy házunkhoz.

Az olyan vállalatok, mint a VEKA ablakprofil gyártó cég kizárólag A osztályú profilokat gyártanak. Mit is jelent ez? Az “A” osztályú profilok lényege, hogy kiváló minőséget biztosítanak hosszú távon vagyis nem kell 1-2 éven belül cserélni a frissen beszerelt ablakkeretet. Magas szintű hő- és zajvédelemmel rendelkeznek, illetve a sarokmerevítéseknek és a stabilitásnak köszönhetően teljesen betörésbiztosak. Minőségbiztosítási szempontból ezek az “A” osztályú profilok megfelelnek a DIN EN 12608 szerinti szabványnak is.

Miért válasszuk még a Veka ablakokat?

Mivel ezek a típusú műanyag ablakok úgynevezett többkamrás technikával készülnek, így az energiahatékonyságuk a legjobbak közé tartozik. Ezáltal nem az utcát fogjuk fűteni, hanem csak a lakásunkat vagy házunkat, ezáltal a fűtésszámlánkon is bőven tudunk spórolni.

Ezen ablakoknak köszönhetően jelentős fűtési energiát spórolhatunk meg, melynek révén nagyban tudjuk óvni a környezetet, hiszen a kisebb mértékű fűtés egyben kevesebb szén-dioxid kibocsátást is jelent.

A Veka ablakok remek megoldást jelenthetnek az allergiások számára. Mivel nagyon jó tömítéssel rendelkeznek, ezáltal kiemelkedően jó a szigetelési tulajdonságuk. Így a lehető legkevesebb pollen és káros levegő jut be a lakásba, csökkentve az irritációt.

Nagyon jó védelmet nyújtanak a különböző zajok ellen is, mert a legmagasabb zajvédelmi osztályba tartoznak. Így teljes mértékben lecsökkentik a zajterhelést, kizárják a külső zajokat, mi pedig nyugodtan alhatunk.

Végezetül pedig teljes nyugalomban tudhatjuk magunkat és a lakásunkat is, hiszen ezek a típusú ablakok kimagasló biztonsággal bírnak a speciális beszerelés eredményeképpen.

Szinte nincs olyan, ami az ablakok ellen szólna, így aki éppen nyílászáró cserében gondolkodik, érdemes kipróbálnia a Veka ablakokat!