Hogy sose fogyj ki a ragasztószalagból

(x) Már szinte egyetlen háztartás vagy raktár és iroda sem létezhet egy-két ragasztószalag tekercs nélkül. Hiszen mindenféle feladatra alkalmazzuk ezeket a nagyon hasznos és sokoldalú segítőinket. Nagy bajban lennék, ha el kellene kezdenem felsorolni, mennyi terület és feladat van, aminek az azonnali megoldásához a legkézenfekvőbb választás igen sokunk számára a ragasztószalag.

Érdemes tehát ügyelni arra, hogy mindig megfelelő utánpótlás álljon rendelkezésre belőle a kamrában vagy a raktárban.

A csomagolóipar fenegyereke

A cadmas.hu-nál a ragasztószalagok kínálata igazán impozáns. Nem csupán a megszokott méretű ragasztószalagokat lehet ott megtalálni, hanem emellett számos speciális területen használható, igazán hatékony termékeket is.

A csomagolószalagok ma már nagyon sok méretben állnak rendelkezésre. Nagyon kedveltek a 12 mm széles tekercsek. Ezeket főleg irodákban vagy otthoni barkácsolásra használják előszeretettel. Kapható már 19 mm-es tekercs is. A 24, a 48 és az 50 mm széles ragasztószalagokat leggyakrabban csomagolási feladatok miatt szokták beszerezni. Ilyen esetekben ugyanis nagyon fontos, hogy milyen biztos kötést ad az alkalmazott ragasztási eszköz.

Különösen fontos például költözés esetén, hogy helyesen válaszd meg a ragasztószalag alapanyagát. Akriltartalmú termék illik a hidegebb időszakos költözéshez és nem vízbázisú, hiszen az előbbi nem fagy meg és a csomagok nem nyílnak majd fel. Színes csomagolószalagokkal például egyszerűen és egyértelműen jelezni tudod a költöztetőknek, melyik csomagot melyik helyiségbe tegyék.

Előzd meg a kellemetlen leállásokat!

Az ipar előszeretettel alkalmaz nagy tételben ragasztószalagokat, maga a csomagolóipar az összes ilyen termék közel ötven százalékát. Jó, ha odafigyelnek az ügyeletes beszerzők, hogy mindig legyen megfelelő utánpótlás a szükséges ragasztószalagokból a raktár polcain, mert – mint otthon, a költözés előtti csomagolási hajrában – itt is nagyon bosszantó, ha leáll a munka a ragasztószalag hiánya miatt. Súlyos összegek múlhatnak ám ezen.

Ma már szerencsére csak az interneten kell megkeresni a kívánt terméket, és az összes információ hamar rendelkezésre áll, és a hiány pótolható. Az olyan megbízható forgalmazók, mint a cadmas.hu, könnyen kezelhető, átlátható weboldalán csak pár kattintás, és már indulhat is a kiszállítás.

Hogy még hatékonyabb legyen

Persze nemcsak a ragasztószalagok jelentenek nagy segítséget sok-sok ragasztási és csomagolási feladathoz, hanem a kézi ragasztószalag letekerők is. Megkönnyítik a munkát és sokkal hatékonyabbá és gyorsabbá, biztonságosabbá teszik azt. Ugyanazt végzik, mint a kis asztali ragasztószalag letekerők, csak nagyban. Könnyebb velük a ragasztóanyag leszakítása, nincs veszteség, és nem kell ollót sem használni. Érdemes ezekből az okos és hatékony eszközökből is mindig raktáron tartani párat.