Gyors, szép, trenddiktáló és lidarral szerelt okostelefon? Igen!

(x) Van egy okostelefon a piacon, ami minden évben újabb verzióval érkezik, és pár éve már altípusokat is kapunk belőlük. Minden évben az egyik legszebb a piacon, gyorsaságához kétségünk sem férhet, és egyértelműen egy trenddiktáló készülékről van szó. 

A fotózási képességeiről ódákat zengenek, kifejezetten erős a félhomályban és az igazán sötét helyeken. Ezt részben a belekerült lidarnak is köszönheti. De emellett is még számos kiváló tulajdonsága van, amely miatt érdemes rá beruházni. Te tudod már, hogy melyik telefonról van szó?

iPhone: az okostelefonok csúcsa?

A 2007-es első iPhone megjelenése óta sok víz lefolyt már a Dunán. De az Apple mai napig is évről-évre meg tud minket lepni. Amikor már majdnem azt hinnénk, hogy nincs feljebb, akkor még egy lapáttal rátesz az almás cég az új sorozat megjelenésével. A legújabb, 13. sorozatban is kaptunk rögtön négy kiváló készüléket. Közülük is a CoolMobile.hu-nál megvásárolható iPhone 13 Pro az egyik nagy kedvenc. 

Azok szeretik igazán, akik szeretnének egy csúcskészüléket a legújabb Apple megoldásokkal, de nem szeretnének óriási kijelzőt mellé. Akinek mégis szüksége van rá, azok választhatják a 13 Pro Maxot. A négyes további két tagja még a sima 13-as, valamint van egy Mini is, mely a kisebb méretű okostelefonok kedvelőinek készült. Ez a négy készülék elég jól lefedi a vásárlói igényeket, nem csoda, hogy nagyon népszerű a széria.

Légy te is trenddiktáló!

Aki Apple készüléket vásárol, az nem csak egy okostelefonnal lesz gazdagabb, hanem egy közösség tagjává is válik. Ha te is szeretnél az almások közé tartozni, akkor nem kérdés, hogy be kell szerezz egy kiváló iPhone 13 Pro okostelefont!

Igazi trenddiktáló lehetsz, menővé válhatsz ezzel a telefonnal. Ha nem szeretnél beolvadni az átlagos mobilhasználók közé, ha szeretnél kitűnni a tömegből, akkor érdemes erre váltanod. Akaratlanul is megakad rajta az ember szeme, ez nem kérdés.

De nem csak ezért érdemes egy iPhone 13 Pro-ra beruházni, a teljesítménye is megérdemli, hogy a legnagyobbak között tartsuk számon.

Kép és videó szempontjából is az élmezőnyben

Nem kérdés, hogy az immár lidarral is felszerelt 13 Pro készülék az élmezőnyben van a képalkotás terén. Akár videózni, akár fotózni szeretsz, egyszerűen nem tudsz vele mellényúlni. Miközben más gyártók próbálnak a megapixelek nagyságával elhúzni, addig az Apple a minőségre helyezte a hangsúlyt. Éles képek, élethű színvilág jellemzi.

Generációk óta az egyik legjobb, és ez a 13-as szériával sem változott. Az éjjeli képeiről ódákat zengenek. Tökéletesen használja ki a hardveres és szoftveres képességeit. Maximálisan támogatják a programkódjai a képalkotó hardvereket, és így egyedülálló végeredményt kapunk.

Ha kompromisszummentes fotózást és videózást szeretnél, megtaláltad!

Pár szám, ha az eddigiek nem győztek meg

Nézzünk még néhány fontos számot is. 1200 nites maximális fényerő, akár 120 Hz-es képfrissítés. Választhatsz akár 1 TB-os háttértárat is, mely mellé a szupergyors 6 magos A15 chip alap!

Sokoldalú, menő, szép. Nem csodálkozunk, ha neked is kell!