Ezért érdemes állóporszívóban gondolkozni

(x) Otthonunk tisztán tartásában nagy hasznunkra lesz egy kiváló állóporszívó. Amellett, hogy kiválóan ellátja a dolgát, több előnnyel is rendelkezik, mint azt elsőre gondolnánk. Számos olyan tulajdonsága van, mely bárki számára egyértelművé tudja tenni, hogy ez a legjobb választás otthonunk tisztán tartása érdekében. De nézzük is meg, hogy melyek ezek a tulajdonságok, előnyök.

A kábelek korszaka lejárt!

Ha csak annyi előnye lenne egy állóporszívónak, hogy nincs hozzá vezeték, máris hatalmas előnye lenne hagyományos, vezetékes társaihoz képest. Olyan szintű szabadságot tud adni, hogy akkumulátorral működnek ezek a készülékek, amiről nemrég még csak álmodtunk.

Ki szereti folyamatosan húzogatni a kábelt? Nyilván senki. Folyamatosan kerülgetni kell, arrébb kell húzni. Ráadásul minden alkalommal azzal kell kezdeni, hogy kihúzzuk a kábelt, és bedugjuk a konnektorba. Majd ahogy haladunk tovább a lakásban, folyamatosan keresni kell az újabb aljzatokat, ahova átdughatjuk a kábelt. Extrém esetben akár helyiségen belül is.

Ezzel szemben egy állóporszívó esetén nincs szó erről, oda megyünk vele, ahova akarunk. Nem fogunk beleakadni, nem kell kihúzni, nem kell átdugni máshová. Gyorsabb, könnyebb, kényelmesebb! Ráadásul az újabb típusokban található akkumulátorok már bőven tudnak olyan üzemidőt produkálni, ami elég egy nagyobb takarításhoz is.

Egy állóporszívó erős és innovatív is egyben

Már önmagában a megjelenésük is jövőbe mutató, hát még ami bennük van. A modern, porzsákmentes technológiával működő állóporszívók hatalmas erőt rejtenek magukban. Ma már egy kis motorral is el tudnak érni hatalmas szívóerőt. Ráadásul több módot is választhatunk, így nem kell, hogy folyamatosan maximális erősséggel dolgozzon a motor. Így kisebb szennyeződés esetén kímélhetjük az akkumulátort is.

Emellett rengeteget fejlődtek az utóbbi években a szűrők is. Ma már olyan többlépcsős szűrőrendszereket építenek falatnyi helyekre is, hogy az szinte hihetetlen. Számos kiváló innovatív megoldás található a piacon. Érdemes például megnézni egy Eufy állóporszívót a Moon Store-nál. Hatalmas szívóerő, innovatív Dual-Vortex technológia hatékony porzárással és 5 szintes szűrőrendszerrel. Nem semmi!

Praktikus választás

Ha porszívót vásárolunk, akkor nagyon fontos, hogy ne csak nagy szívóereje legyen, de minél több helyen is tudjuk használni. Legyen tehát praktikus. Bár ezt már azzal is eléri, hogy nem kell kábellel bíbelődnünk, másra is igaz mindez.

Például ott vannak a számos felületen és helyen kiválóan teljesítő fejek. Hagyományosan a padlón használva, szűkebb helyekre beférve, és akár kárpiton is teszik a dolgukat. Minden feladathoz megvan a megfelelő kiegészítő.

Jól mutat

Ránézésre is nagyon futurisztikus kialakításúak. Könnyed, légies megjelenés, mely kis helyen (akár fali tartón) is elfér. Egy ilyen készülék maga a jackpot! Érdemes beszerezni egyet.