Érdemes-e külföldre menni szerencsejáték turizmus céljából?

Érdekes téma, amely sok szerencsejátékost foglalkoztat, hogy milyen lehetőségek vannak Európában vagy a világ számos helyein szerencsejáték turizmus címszó alatt utazgatni? Vannak-e magyar irodák, akik foglalkoznak ilyennel és ők vajon milyen lehetőségeket kínálnak a magyar játékosoknak? Ezekre a kérdésekre igyekszünk válaszolni az alábbi cikkben, amely részletesen megmutatja az elérhető ajánlatokat és a motivációkat, hogy egyáltalán érdemes-e elhagyni hazánkat ebből a célból?

Az online kaszinók szerelmesei könnyedén megismerkedhetnek a legjobbmagyarkaszinok.com oldalon az aktuálisan elérhető kaszinó kínálatról, de hogy a hagyományos kaszinókkal mi a helyzet az már egy másik téma. Magyarországon csak néhány helyen vannak legálisan hagyományos fizikai kaszinók, mivel a szerencsejáték törvény folyamatos megreformálásával központosítva lettek ezek az intézmények. Érdekes a hazai helyzet szempontjából az alábbi cikk is a profitline.hu oldalon, mely megmutatja, milyen hatásai vannak hazánkban ennek az iparnak. Ha már unalmasnak tűnik a honi felhozatal és szeretne megismerni néhány kiaknázatlan lehetőséget, akkor érdemes kikacsintani külföldre is, mert számos lehetőség vár a szerencsejátékok kedvelőire.

Szerencsejáték turizmus a nagyvilágban

Ez a fajta turizmus egy szórakoztató utazási lehetőség azok számára, akik játszva szeretnének eltölteni egy vakációt. Mind az online, mind a földi kaszinókban gyakran vannak VIP programok, amelyek alapján a leghűségesebb játékosok kaphatnak meghívót egy kaszinó túrára. Vagy önállóan is kiválaszthatja kedvenc kaszinóját, és az Ön által kedvelt feltételek szerint játékutat rendelhet.

Ilyen nyaralás minden kontinensen elérhető. A Junket az amerikai kaszinókban ismerős klasszikus az amerikai turisták számára. Európában is számos létesítmény található, köztük olyanok is, amelyek több száz éve működnek. Legutóbb a volt Szovjetunió területén jelent meg a junket. A FÁK modern kaszinói azonban semmiben sem rosszabbak az európai és amerikai társaiknál, azonban itt a pihenés megfizethetőbb. A Shangri La egyikét választva a vendégek a világ legjobb kaszinóinak szintjén első osztályú szolgáltatást és kikapcsolódást kapnak. A vendéglátó egységek fizetik az utazási és szállásköltségeket a játékteremben való játék kötelezettségéért cserébe. A játékosnak előzetesen be kell fizetnie egy minimális összeget amiből finanszírozhatja a játékait, és el kell fogadnia, hogy bizonyos számú órát a meghatározott kaszinókban játszik. Természetesen a különböző junket túrák eltérő tulajdonságokkal és követelményekkel rendelkeznek, de az általános elvek hasonlóak.

A junket séma szerinti utazások általában összetett események, ahol a fogadó fél vállalja az összes úticél költségeinek nagy részét. A junket túra szervezője vállalja az utazás minden részét, ami a jegyek, szállodák és egyéb apróságok kiadásaival kapcsolatos. A FÁK-ban a kaszinó túra koncepciója szorosan összefügg a szerencsejáték-turizmussal – külföldi utazásokkal annak érdekében, hogy jó kaszinóban játszhassanak a vendégek szerencsejátékot. Jelenleg jó kaszinók vannak Grúziában, Örményországban, Lettországban, Fehéroroszországban, Oroszországban több szerencsejáték-zóna működik, és 2020-ban már Ukrajnában is megjelentek kaszinók. A túrára befizetett pénzt a fogadó kaszinóban fizetik ki, ami letét a játékhoz, a többi szolgáltatás ingyenes. 

A junket szolgáltatások megvilágítása

Azok a kaszinók, amelyek vendégszerető túrákat szerveznek, nem vesznek el pénzt ügyfeleiktől a szolgáltatásokért – szállodai, éttermi szolgáltatásokért és gyakran további turisztikai szolgáltatásokért, például kirándulásokért, tengerparti nyaralásokért és egyebekért. Ami a legkellemesebb a játékos számára, hogy a nyeremények esetén elég jó arányban csökkenthető a játéktúra költsége. A megnyert pénzt nem kell visszaforgatni, ez egy törvényes nyeremény, amelyet saját belátása szerint költhet el.

Korábban a junket túrák számítottak szinte az egyetlen lehetőségnek a kaszinóban való játékra azon országok gazdag játékosainak, ahol tiltva vannak a kaszinók. Mára a junket utazás és turizmus elit szolgáltatássá vált, amely változatossá teszi a játékosok életét, valamint a játéktúrák segítenek a turistautazás és a kedvenc játékok összekapcsolásában. Ha körülbelül 5-10 ezer dollárt tervez fizetni a szórakozásért, és nagy rajongója a kaszinójátékoknak, akkor érdemes körülnéznie milyen lehetőségek vannak az efféle túrákra. Ha követi azoknak az embereknek a véleményét, akik ezt a szolgáltatást már kipróbálták, akkor megtudhatja, hogy a junket túra sokkal jövedelmezőbb és a legkevésbé ártalmas. A vendégek kérésére sok esetben a játékon túl szórakoztató és városnéző programot is összeállítanak, amely sok szabadidőt hagy az embernek.

Junket életérzés

A junket túrák másik jellemzője és nagyon nagy előnye, hogy egy ilyen túra különleges atmoszférája elitizmust kölcsönöz annak, aki úgy dönt, hogy részt vesz rajta. Segít abban, hogy az élet igazi mesterének érezze magát, és átadja magát kedvenc hobbijának – a játékoknak. A legtöbb ilyen kaszinó paradicsomban kedves vendégként fogadják a látogatókat, és a személyzet mindent megtesz annak érdekében, hogy az utazás csak pozitív benyomásokat keltsen. Ez egy nagyszerű ok, hogy rendeljen egy repülőjegyet Las Vegasba, Atlantic Citybe, Tbiliszibe, Rigába, Minszkbe vagy Jerevánba, hogy felfedezze e városok varázsát, és élvezze mindazt, amit annyira szeret a játékban.

Hogyan válasszon Junket utazást?

Bizonyított tény, hogy szervezett keretek között utazni sokkal olcsóbb, mint saját magunk kialakítani az utat. Vagy legalábbis egyszerűbb. Már csak azért is, mert ha utazásszervezőt bérel, nem kell útvonalat készítenie, megtervezni a napi programjait, és nem kell gondoskodnia arról, hogy legyen hol aludnia, vagy ennie. Ugyanez vonatkozik a junket túrákra is. Sokkal olcsóbb és kényelmesebb sms-t küldeni vagy hívni a szakembereket, ami segít a legkényelmesebb útvonal kialakításában és a lehető legtöbb játékban. Segítségükkel megtudhatja, hogy mely szárazföldi kaszinók kínálják akcióikat, és hol lesz a legkényelmesebb játszani.

A túra kiválasztásakor mindenekelőtt meg kell győződnie arról, hogy egy szerencsejáték-szervező ismeri az Ön anyanyelvét. De ez a szakasz kihagyható, ha nagyon jól megy az idegen nyelv. Csak azért, mert fontos tudni minden részletet az utazásról, és jobb, ha mindent az Ön számára kényelmes nyelven magyaráznak el. Másodszor, figyelmesen el kell olvasnia az összes feltételt és szabályt, és meg kell győződnie arról, hogy mindent követhet anélkül, hogy korlátozná magát. Ha úgy tűnik, minden kényelmes az Ön számára – induljon el és élvezze csodálatos utazását, ahol kedvenc izgalmas, színes és ragyogó játékait játszhatja, és kipihenheti magát a mindennapi rutin nyomása alól.