Eljött a telihold: mit hoz az életedbe a holdfogyatkozás?

Érzed olykor, hogy egy helyben toporogsz? Egyszerűen nem haladsz a céljaid felé? Túl nagynak, nehézkesnek tűnik a következő lépés? A segítség, ha nem is fizikailag, de közelebb van, mint gondolnád! Nézz fel az esti égboltra, és keresd a Holdat! Tegnap nem láttad? Ma látod? Ez a titka, na, látod?! Apró változás minden nap! Szeretnénk haladni? Vegyük fel ritmusát! Az EZO TV jósaival mutatjuk a tempót!

A Hold ereje

A holdfázisokról szinte mindenki hallott már, de nem mindenki ismeri el erejüket, ezért nem is számolnak vele. Egy holdnaptárt letöltve telefonunkra könnyen követhetnénk és tervezhenénk vele, elfogadván hűséges kísérőnk támogató energiáit. Ez a tervezés pedig azt is fogja garantálni, hogy minden nap tevékenyek leszünk, vagyis közelebb kerülünk céljaink megvalósításához! Ahogy a Hold 29,5 nap alatt teljesen megújul, úgy nekünk is sikerülni fog!

Haladjunk lépésről lépésre!

A következő nagyobb esemény, amire készülnünk kell a holdhónapban az a Telihold, illetve az azt követő holdfogyatkozás folyamata.

A csillagok és bolygók állása szerint Teliholdkor a Föld a Nap és a Hold között helyezkedik el, azonban a Nap hatalmas méretének és erejének nem szabhat akadályt, így a Holdat teljesen meg tudja világítani, melynek köszönhetően mi az egész féltekét láthatjuk. Ahogy a Hold is fény- és energiafürdőben úszik, úgy Telihold idején a mi energiapalackunk is csordultig van. Ez elsőre nagyon pozitívan hangzik, de az erővel könnyű visszaélni is!

Az energiateljes állapotot meg kell tanulni kezelni! Mivel mások is hasonló helyzetben vannak, ezért ezek az energiatöltetek könnyen összeférhetetlenné válhatnak. Vagyis veszekedések, félreértések robbanhatnak ki. Mindegyik fél magabiztosságot érez, ezért nem fog engedi senki könnyedén! Képességeink teljében a múlt eseményei is élesebben törnek elénk, így azok felhánytorgatása is terítékre kerülhet ilyenkor. A balesetek, erőszakos cselekedetek is analóg módon alakulnak ilyenkor: senki sem enged; mindenki csak AKAR…

Telihold idején koncentráljunk magunkra!

Ha érezzük az energiát, nyugodtan menjünk sportolni, mozogni, de lehetőleg elvonultan. A nagy autózásokat, forgalomban való biciklizést a fentiek tudatában kerüljük, lehetőség szerint! A mozgás beindítja az anyagcserét, s ahogy a méreganyagok, úgy a rossz gondolatok is kiválnak belőlünk. Sőt felszabadul a hely új, pozitív gondolatoknak, terveknek!

Kezdjük a lelki takarítást, fizikai aktivitással kísérve Teliholdkor, s haladjunk vele a fogyó Hold üteme szerint! Ahogy csökkentjük felesleges, már túlcsorduló energiánkat, szinte egy józanodási folyamaton megyünk keresztül. Ismét tisztán láthatjuk, mi is a célunk, mire való a mindennapi feszített tempó, mi felé haladunk. Lélektárunkban felszabadul a hely új tervek számára, mert a felesleges gondolatoktól megszabadulunk, a megmaradó célokat, terveket rendszerezzük.

Használjuk ki ezt a 2 hetet a tervezésre! A fogyó energiánkat használjuk erre! A megvalósításhoz friss erők szükségesek, amiket az Újhold hoz meg számunkra. A Teliholdat követő fogyó hold időszakában újítsuk meg gondolatainkat, dolgozzuk ki terveinket, hogy készen állhassunk, mire megérkeznek a tettre kész új energiák!

Talán semmiségnek tűnik, s lépésekre lebontva valóban nem nagy dolgokról van szó. Azonban egy hónapon belül akár gyökeresen is megváltoztathatjuk életünket! Születésünk óta csak idősebbek leszünk, fiatalabbak nem. A Hold, bár ciklikusan jár, minden éjjel a Nap másik foton gyűjteményének fényét árasztja ránk. A természet egyensúlya nem statikus, hanem dinamikus! Ha mi csak várakozunk, az idő akkor is halad! Életünket ne túl-, hanem megéljük! Hogyan? Megtudjuk az EZO TV jósaitól.