Bútorvásárlás: 3 dolog, amit semmiképp se tégy vásárlás előtt

(x) Egy új bútor megvásárlása mindenki életében izgalmas lépés, és akár valaminek a kezdetét is jelentheti. Egy új gardróbszekrény például véget vethet a ruhák okozta káosznak, egy vadi új cipősszekrénnyel pedig a cipők sem szanaszét dobálva fekszenek a lakás különböző pontjain. Mivel egy új bútordarab megváltoztathatja a mindennapokat, igyekeznünk kell a lehető legjobbat kiválasztani. Na de hogyan? Mutatjuk, mik azok, amiket semmiképp ne tegyél, ha bútorvásárlás előtt (x) állsz.

Ne kapkodd el a döntést!

Persze mint minden új dolog megvásárlása előtt, úgy bútorvásárlás előtt is alig győzzük kivárni, hogy minél hamarabb az otthonunkban legyen. Ennél fontosabb viszont az, hogy szeressük és hosszú évekig elégedettek legyünk vele. Éppen ezért semmikép se kapkodj és dönts elhamarkodottan. Ha elképzelted már, milyet szeretnél – legyen szó ágyról, szekrényről vagy cipősszekrényről –, de még nem találtad meg az igazit, ne állapodj meg olyannál, ami nem igazán tetszik, csak azért, hogy mihamarabb megvehesd! Légy türelmes, szánd rá az időt és addig kutass, míg szembe nem jön az álombútor.

Ne akarj megfelelni!

A divat folyamatosan változik és ez nem csak a ruházkodásra vonatkozik. Bizony a lakberendezés terén is folyton más stílus jelenti a korszerűt. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a te lakásodnak is a legújabb divatnak kell megfelelnie. Te töltöd a legtöbb időt saját otthonodban, így csak az a fontos, hogy a te stílusodat tükrözze, hiszen akkor érzed benne jól magad leginkább. Hiába számít modernek manapság a rusztikus stílus, ha te inkább egy letisztult lakást szeretnél, ahol a fehér és a pasztellszínek adják a szobák hangulatát.

Ne vegyél meg mindent azonnal teljes áron!

Miközben új bútorok után kutatsz egy webáruházban, kezdd a nézelődést az akciós termékek között. Sok szerencsés ember botlik bele ilyenkor egy régóta vágyott darabba. Az AMI Bútoroknál például rendszeresen vannak leakciózott termékek az ágyaktól kezdve a különböző nappali bútorokig és szekrényekig.

A leértékelt termékek vásárlása segíthet pénzt spórolni, és ha több pénz marad a büdzsében, akkor egy másik, esetlegesen drágább bútordarabra rá is szánhatod a megtakarított összeget.