Bemutatjuk az iDrinks ital webáruházat

Közeledik a nyár. Sokan örülnek a meleg hónapoknak, hiszen még a bulikhoz, a kerti partikhoz is több kedvünk van, mint a zimankós, hideg hónapokban. Mivel egyre inkább teret hódít az online vásárlás, így sokan keresnek olyan webáruházat, ahol beszerezhetik az alkoholos és egyéb italokat, amely italok elengedhetetlen „kellékei” minden bulinak, partinak. Ne is keresgélj tovább, csak kattints az iDrinks webáruház oldalára és szemezgess kedvedre a rengetegféle, különlegesebbnél-különlegesebb italok közül. Mutatjuk is az iDrinks webáruház nagyszerű italválasztékát, hogy lásd, valóban megtalálhatók a kínálatban a nem mindennapi, exkluzív italok is.

Nem csak hagyományos italokat találsz az iDrinks webshopban

A magyarok előszeretettel fogyasztják a már-már klasszikusnak számító, hagyományos italokat, mint sör, bor és pálinka. Persze, ezeket az italokat is megtalálod az iDrinks virtuális polcain, de sok más, talán még sosem hallott italok is ott sorakoznak a webáruházban.

A szeszes italok kategóriájában a következő italok sorakoznak: abszint, brandy, cachaca, calvados, gin, Hard Seltzer, keserű likőr, konyak. Ha a brazil tengerparti hangulatot szeretnéd a nyári bulin megteremteni, a cachaca egy igazán jó választás. Ez az ital ugyanis brazil eredetű, a rumokhoz hasonlóan készült égetett szeszes ital. Míg a rumokat jellemzően cukornád melaszból készítik, addig a cachaca-t egyenesen a cukornád levének lepárlásából nyerik.

A szeszes italok kategóriájában még sok más, érdekes itallal találkozhatsz: likőr, krémlikőr, párlat, gyümölcspárlat, rum, sherry, tequila, vermut, vodka, whisky és japán különlegességek. Ha szereted a távol- keleti hangulatot és kultúrát, a japán italkülönlegességeket mindenképpen meg kell kóstolnod. Ilyen például a szaké, amely egy speciális eljárással készülő rizs alapú ital. Nem csak a szaké található meg a japán italkülönlegességek sorában, hanem például az Umeshu, amely gyümölcsből készül, illetve megismerkedhetsz a burgonyával készülő Shochu-val is.

Milyen italok kerülhetnek még a kosaradba, ha az iDrinks oldalán vásárolsz? Válogathatsz pálinka kategóriában: alma, barack, meggy, szilva, cseresznye. De típus szerint is a kosaradba tudsz pakolni különféle pálinkákat, úgy mint kisüsti, mézes, ágyas, házasított, oszlopos.

A bor és pezsgő kategóriában exkluzív pezsgővel is találkozhatsz, de ha sört, vagy cidert keresel, akkor sem kell csalódnod, sőt, ha nagy bulit tervezel, akkor még party hordót is vásárolhatsz. A buliba beszerezhetsz még üdítőitalokat, édességeket, teát és kávét is.

Miért az iDrinks webáruház?

Az iDrinks webshop 2015 és 2020 között elnyerte az ország boltja címet. Az is mellettük szól, hogy prémium minőségű szeszes italokat vásárolhatsz egyetlen helyen. Lehetőséged van bankkártyás fizetésre és személyes átvételre. Az iDrinksnek 3 mintaboltja is van: az V. kerületben – Budapest, Balassi Bálint utca 25 – a XII. kerületben – Budapest, Maros utca 22. – és a IX. kerületben – Soroksári utca 20/A –, így akár személyesen is beszerezheted a nyári partira a szeszes ital készletet.