Baxi kazánok és hőszivattyúk otthona fűtésére

(x) A Baxi megbízható minőséget garantál a fűtéstechnikában, legyen szó gázfűtésről, vagy megújuló energiával üzemeltetett rendszerről. A kazánok beépítése és a velük történő fűtési mód (gázfűtés) még ma is az egyik legnépszerűbb rendszermegoldás hazánkban. Azonban, ha ennél egy picit környezettudatosabbak szeretnénk lenni, úgy már a megújuló energia használata a javallott. Erre kínálnak megoldást a Baxi hőszivattyúk, melyek különösen praktikusak, hiszen a fűtési üzem mellett hűtésre is alkalmazhatók. Járjuk is körbe a gyártó által kínált lehetőségeket:

Baxi kondenzációs kazánok

A Baxi márkát kiváló műszaki paraméterei, megbízhatósága, rugalmasan bővíthető szabályzása és nem utolsó sorban kiemelkedően jó ár-érték aránya a hazai kazánpiac megkerülhetetlen szereplőjévé teszik. Kondenzációs gázkazánjaikat kiemelkedően széles modulációs tartomány és folyamatos gázszabályozás jellemzi. Fűtő és kombi kazánjaik típus és méret tekintetében is jelentős választékot biztosítanak a vásárlóknak. Prémium kazánjaik széles, 1:10 arányú modulációs tartománnyal rendelkeznek. Időjáráskövető szabályzással közel folyamatos működést képesek biztosítani a fűtési idény azon szakaszaiban is, amikor az épület hőigénye alacsony (átmeneti őszi-tavaszi időszak). Ez magasabb kihasználtságot és hatásfokot eredményez, valamint minimálisra csökkenti a ki és be-kapcsolások számát, megnövelve ezzel a kazán élettartamát.

Baxi hőszivattyúk 

A Baxi levegő víz hőszivattyúk egyszerűen csatlakoztathatók a meglévő fűtési rendszerekhez. Elektromos árammal működnek, így telepítésükhöz nincs szükség gáztervre, vagy éppen kéményre. Feladatuk ellátásához mindössze egy kompakt kültéri- és egy beltéri egységre van szükségük. Működésük hatékony, egészen alacsony hőmérsékleten is tudnak üzemelni. Így akár -20°C-os levegő felvételével is képesek +58°C-os fűtővíz előállítására. Amennyiben fan-coilt használ, vagy megfelelő felülethűtési rendszer (pl. mennyezeti kialakítás) van kiépítve, úgy nem kell törődnie a nyári forrósággal sem, hiszen a Baxi hőszivattyúk képesek a helyiség klimatizálására is. (Hűtési üzem esetén a hőszivattyú otthonunk légteréből vonja el a hőt, majd továbbítja azt a környezet felé.)

Működtetésük minimális karbantartási költséggel jár, így a rájuk fordított beruházási költségek kimondottan gyorsan térülnek meg. Egy megfelelően méretezett HMV tároló beépítésével a Baxi hőszivattyús rendszerek melegvíz előállításra is alkalmasak.

Miért jó, ha Baxi hőszivattyús rendszerrel látjuk el otthonunkat? 

A Baxi hőszivattyús rendszerek által megtermelt végtelennek mondható, ingyenes energiával otthonunk fűtése és hűtése egyaránt biztosítható. Amellett, hogy értéknövelő beruházás, a Baxi hőszivattyús rendszerek telepítése gyors és egyszerű. Kis mennyiségű elektromos energia felhasználásával nagy mennyiségű fűtési energiát tudnak előállítani. Használatukkor 1 kWh elektromos áram megvásárlásával Ön 4-4,5 kWh mennyiségű fűtési/hűtési energiához juthat. Napelemekkel kombinálva az üzemeltetési költség közel 0-Ft-ra csökkenthető.

A Gépész Webáruház felületén a Baxi márka valamennyi képviselőjét megvásárolhatja:kondenzációs kazánok, hőszivattyúk, napkollektoros rendszerek, szabályzók és égéstermék elvezető rendszerek széles kínálatával várjuk.