Az online kaszinók világa

Online kaszinó vagy kaszinó?

A kaszinók világa több generáció tagjait ragadta magával az elmúlt évszázad során. Bár a bukméker felületek és a szerencsejáték már évezredek óta része a közösségi kikapcsolódásnak, a látogatható kaszinók elérhetősége nehézkes a hétköznapi emberek számára. Varázsa viszont tagadhatatlan. Szerencsénkre a modernizáció ezt az iparágat is utolérte. 

Az online tér lehetőséget biztosít arra, hogy kényelmesen bárhol és bármikor elmerüljünk a hazárdjátékok sokaságában. Ehhez csupán egy okos készülékre és internet hozzáférésre van szükség.  Az online kaszinók világa a hagyományosan látogatható kaszinók internetes változatai és a kibertér véleményei alapján egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is. Az alábbiakban betekintést teszünk az online kaszinók világába.

A legnépszerűbb kaszinójátékok

Az online platformokon több száz játék lehetőséget találunk. Mindenki kiválaszthatja a legideálisabbat önmaga számára és kipróbálhatja a legnépszerűbbeket is, mint például:

 • Rulett: lényege, hogy a tárcsa forgási irányával ellentétesen elgurított golyó megérkezési helyére lehet fogadni. Minden rubrikához tartozik egy szám és egy szín. Ezek kombinációjára lehet fogadni. Első látásra nagy adag szerencse kell, de ez ne tévesszen meg. Egy bevált játékos tökéletesen tudja, hogy stratégia szempontjából melyik mezőre kell fogadni.  
 • Póker: az egyik legnépszerűbb kártyajáték a világon. Bár szerencsejátéknak tűnik, igazi stratégiai játék. A lényege, hogy a játékosok a kártyáikból kihozzák a legjobb lehetőségeket és elvigyék a „kasszát”.
 • Blackjack: más néven huszonegy. Pofon egyszerű játék, még is a legizgalmasabb. Ez az egyik legkedveltebb kaszinó játék. A lényege, hogy érd el a 21 pontot.
 • Nyerőgépek: az igazi kaszinó feelinget hozzák el otthonunkban és könnyűek a szabályai. Számtalan nyerőgép közül válogathatunk, és ma már elérhetőek nagyobb Jackpottal rendelkezők is. 

Top 3 nyerőgép:  – Ultra Hot

-Gods of Golds

-Starburst

Ezen felül számos játék közül válogathatnak a játékosok egy ma elérhető online kaszinó felületén, de akár sportfogadásokat is köthetnek, ami szintén nagy népszerűségnek örvend.

Az online kaszinók népszerűsége

Az online kaszinók az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek kis hazánkban is. Többek között azért is, mert Magyarországon a látogatható kaszinók száma elég minimális. Jelenleg 10 látogatható kaszinó üzemel, 5 a fővárosban és 5 vidéki nagyvárosokban, melyek elérhetősége körülményes. Szerencsénkre, az online szerencsejáték az internet elterjedésével hatalmas előnyt nyújtanak a „hétköznapi emberek” számára. 

Könnyen elérhető, mivel ma már minden ember rendelkezik saját nettel, de szinte mindenhol van wifi elérhetőség is. Számtalan platform összegzi a legjobb online kaszinók listáját a legjobb bónuszok felajánlásával, és aki első körben nem szeretne kockáztatni, az kipróbálhatja magát demo módban, hogy kedvet kapjon és meg ismerje a játékszabályokat, ezzel is megkönnyítve a későbbi élő játékot.  

Az elmúlt évek szoftver fejlesztése okán a játékok grafikai elemei rengeteget fejlődtek, ezáltal még jobbak és élvezhetőbbek lettek a játékok.

Az online kaszinó előnyei:

 • rengeteg bónusz lehetőség és promóciós lehetőséget adnak
 • sokféle be- és kifizetési lehetőséged van (bitcoin, skrill)
 • bárhol és bármikor játszhatod
 • a játék alatt senki nem fog megzavarni és te is azt csinálhatsz közben amihez kedved van

Hátrányai:

 • adódhatnak technikai problémák (lefagy a rendszer, elmegy a térerő)
 • hiányzik a látogatható kaszinók varázsa
 • a bónuszok bonyolult szabályai

GYIK

Milyen kaszinó bónuszok léteznek?

Léteznek százalékos bónuszok, melyből többféle létezik 50%,100% ezek a leggyakoribbak ezek azt jelentik, hogy egy befizetett összeg után ezek szorzóit kapod meg játék alapul. Ezek követelményei szigorúak, mindig el kell olvasni a követelményeket.

Ingyenes pörgetések, ezek általában először befizetést kérnek vagy egy meghatározott összeget kell megjátszani, hogy fel tudd használni.

VIP bónuszok hűségprogram részeként érhető el vagy a kaszinó hívja meg a játékost ezeknek a szabályai még szigorúbbak és bonyolultabbak.

Ezeket a szabályokat mindig az adott kaszinó adott bónuszai határozzák meg, ezért nagyon figyelmesen el kell olvasni az apró részletekig, mivel sok bónuszt ez által veszítenek el.

Mennyire megbízhatóak az online kaszinók?

Az online kaszinók, mint ahogy a látogatható kaszinók is szigorú törvények keretein belül működnek. Fontos szempont, hogy rendelkezzen egy megbízható szervezet által kiállított engedéllyel.