Adjunk emblémázott papucsot ajándékba!

(x) Nagyon sokan tanácstalanok, mikor ajándékozásról van szó. Mindenki valami olyan tárgyat keres, ami hasznos, szép és egyedi. Kevesen gondolnak rá, de a strandpapucs kiváló promóciós ajándék lehet, hiszen remek reklámfelületet biztosít, nem drága és nagy tételben is rendelhető. Lássuk a részleteket!

Milyen egy jó promóciós ajándék?

A promóciós ajándéknak többféle célja lehet. Egyrészt arra való, hogy megköszönjük ügyfeleinknek az együttműködést, másrészt, ha rendezvényt szervezünk, a résztvevőknek illik ajándékba adni valamilyen tárgyat. Ezek általában emblémázható termékek, de ha nincs ötletünk arra nézve, mit válasszunk, nézzünk szét az Ajándéktárgyközpont oldalán! Itt nagyon sok hasznos tárgy található témakörönként válogatva, biztosan tudunk innen ihletet meríteni.

A jó promóciós ajándék mindenekelőtt kifejezi a cég által fontosnak tartott értékeket, szerepel rajta a vállalat logója. Szerencsés, ha nem tucatárut adunk ajándékba az ügyfeleknek, résztvevőknek, hanem valami egyedi, frappáns dologgal kedveskedünk nekik. Gondoljuk át, mik azok a tárgyak, amiket amúgy is kézbe veszünk nap mint nap, és dobjuk fel ezeket egyedi dizájnnal! Legyünk kreatívak, merjünk újítani!

Mutatunk is egy tippet, miből lehet promóciós ajándéktárgy!

A flipflop egy remek ötlet

Ilyenkor nyáron az egyik leggyakoribb dolog, amit használunk, az a flipflop. Talán nincs is olyan ember, akinek ne lenne ilyen lábbelije, hiszen azon kívül, hogy nagy divat, nagyon praktikus is. Csak belebújunk, és irány a strand! 

A lábujjközi papucs nagyon jó találmány, kényelmes és mindenkinek jól áll. Netről is lehet rendelni, hiszen a méret biztosan jó lesz. Éppen ezért, mivel nem lehet mellényúlni, remek ajándék is lehet. Férfiak, nők, gyerekek, mind hordanak strandpapucsot, egy pár nem is elég belőle!

Ráadásul a flipflop remekül emblémáztatható, akár a teljes felületére is kérhetünk képet. Szublimációs eljárással vagy szitanyomással készítik el a kívánt mintát a papucsra. Más esetek is vannak: ilyenkor a pántra kerül a logó, felirat. 

Nézzük meg, mikor, kinek adható strandpapucs ajándékba promóciós céllal, milyen rendezvényeken lehet felhasználni ezt a lábbelit!

Az emblémázott flipflop felhasználása 

Számos olyan rendezvény van nyáron, ahol remek ötlet ilyen papucsot adni a résztvevőknek. Az első, ami eszünkbe juthat: a táborok, ahol minden bizonnyal szükség lesz strandpapucsra. És hogy fog tetszeni ez a gesztus azoknak, akik mindig kifelejtik a bőröndből ezt a lábbelit!

Hotelek is adhatnak ajándékba flipflopot szállóvendégeiknek: ebben az emberek el tudnak sétálni a wellnessrészlegre, de akár reggelizni is mehetnek így.

Bohókás ajándék lehet lánybúcsús csapatnak a strandpapucs nyáron. Az egyforma lábbelik az összetartozást fejezik ki, és eléggé egyediek is ahhoz, hogy emlékezetessé tegyék az eseményt. Le a magas sarkú cipőkkel, elsődleges a kényelem!

Látható tehát, hányféle felhasználási módja lehetséges egy ilyen egyszerű tárgynak, a flipflop is lehet promóciós eszköz!