A roló, mint beltéri árnyékoló a napfényes reggelekért

(x) Egy igen közkedvelt és mondhatni újra felfedezett beltéri árnyékolótípus a roló, amely nemcsak egészséges és kényelmes megoldás, hanem talán a legstílusosabb is. Remek alternatíva modern otthonokban, hogy színesebbé és varázslatosabbá tegye a napfényes reggeleket.

Le a függönnyel!

A lakások belső tereinek kialakításánál, majd a lakberendezés során kiemelt helyet kap az ablakok és a beltéri árnyékolók megoldásainak témaköre. A komfortos otthon megteremtése a lakástextilek gondos megválasztása nélkül nem lenne lehetséges, az ablakokra pedig örökzöld, klasszikus darab ilyenkor a függöny. 

Többnyire ez tökéletes a sötétítéshez, illetve a legtöbb helyen használható, mindössze egy megfelelő karnis szükséges, és a függöny a saját ízlésünk szerint akár évszakonként is könnyen cserélhető. A magyar szokások szerint ennek mindig volt, van és lesz kereslete, hiszen sötétedést követően, lámpafénynél nem szeretjük, ha bárki belát hozzánk. 

Északi országokban jellemző ennek elhagyása, sokkal inkább alkalmaznak egyéb lakáskiegészítőket. Ajánlott azonban nekünk is elgondolkodni, milyen alternatívák léteznek, amelyek egészségesebbek és praktikusabbak is lehetnek, mint egy függöny. 

A beltéri árnyékolók gazdag világa

A népszerű sötétítő valódi, kézzelfogható hátránya, hogy állandóan szem előtt és használatban van, felfogja a port, és bizony az anyaga is elhasználódik. Vannak olyan terek, ablakok, ahol ráadásul ez nem megfelelő, gyakorlatilag használhatatlan, például egy tetőtéri ablak esetében. 

Érdemes ennek okán utánajárni és kicsit közelebbről is megismerni a beltéri árnyékolás lehetőségeit, minden bizonnyal mindenki talál kedvére valót és az igényeinek, otthonának stílusának megfelelőt. Ehhez a Redőny Diszkont remek választékot kínál. 

Igen nagy népszerűségnek örvend a modern otthonok szolgálatában a roletta, amelynek használata mindenképp egészségesebb a függönyénél. Rendkívül előnyös kis terekben, mivel kevés helyet foglal, illetve praktikus, hiszen szabályozható, hogy mennyi fényt engedjen be a lakásba.

Adj esélyt a rolónak!

Sokan megfeledkeznek a rugós árnyékoló, a roló előnyeiről, de feltétlenül érdemes észben tartani és esélyt adni neki, főleg, ha lakásfelújításon vagy megújuláson esnek át a tereink. Egy jól kiválasztott roló sokat hozzátehet a napi jó közérzethez, a kellemes hangulathoz. 

A Redőny Diszkontnál kapható roló különböző színekben pompázik, napsütéskor a rajta átszűrődő fény varázslatos légkört teremt. Amikor nincs rá szükség, csak feltoljuk, amivel szabaddá válik a kilátás és nincs útban, nem kényelmetlen és főleg nem porosodik, koszolódik. 

A rolókat fix méretben vásárolhatjuk meg, így ajánlott a pontos méreteket feljegyezni! Ha pedig az ablak mellett szívesen látnánk másutt is, lakásdekorációhoz egy kis kreativitással és ügyességgel nagyszerű térelválasztó vagy takaróeszköz lehet!