A megfelelő étrend-kiegészítő használata

(x) Mi teszi a VERTIM kapszulát hatékonnyá, és miért ajánlják hírességek és mindennapi emberek egyaránt? Most utánajárunk!

Nem külön-külön! Együtt!

A VERTIM kapszula tervezése során felismerték azt a fontos tényt, hogy azok, akik karcsúbban szeretnének élni, bizony hosszú távra terveznek, így nemcsak egy-egy napos megoldást kellett kitalálni.

Így tehát nem jó ötlet egy-egy összetevőt kizárólagosan használni, hanem a világszerte elvégzett kutatások összetevőit gyúrták össze a testsúlycsökkentő mátrixban, hogy minél jobban elősegítsék az ideális alak elérését. A VERTIM hatékony étrend-kiegészítői a segítségünkre lehetnek.

Összetevők

A fentebb említett amerikai, afrikai és ázsiai kutatások arra mutatnak rá, hogy nincs szükség mesterséges összetevőkre ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célunkat. Amire szükség van, az a megfelelő, természetes alapanyagok erős koncentrációjú kivonata, illetve ezek optimális kombinációja. Mi hiszünk abban, hogy ezeket megtalálhatjuk a VERTIM kapszulában.

Eredmények

Amennyiben rendszeresen szedjük a kapszulát (napi kétszer egy szemet, bő folyadékkal, étkezések előtt), akkor viszonylag hamar láthatjuk a hatását. A szedéssel ugyanis nemcsak súlyvesztés, hanem alakformálás is észlelhető. Fontos ugyanakkor azt is tudni, hogy ez mindenkinél egyéni tempóban jelentkezhet, és nagyban függ a kiindulási állapottól, illetve az esetleg fennálló betegségektől is.

Ezzel összefüggésben fontos tudni azt is, hogy várandósoknak, illetve szoptatós anyukáknak nem javasolt a kapszula szedése. Ugyanígy a fémallergiásoknak is fontos tudniuk, hogy a készítményben többek között króm is található, így nekik sem szabad szedni a kapszulát!

Mellékhatások és diéta

A kapszula összetevő listájának összeállításakor figyeltek arra, hogy kizárólag természetes eredetű alapanyagokat használjanak fel, éppen ezért káros mellékhatásáról nem tudni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ilyenek nem léteznek. Ha úgy gondolod, hogy a szedéssel összefüggésben léptek fel mellékhatások, lépj kapcsolatba az életmódváltást felügyelő orvossal!

Ami a diétát illeti: a VERTIM kapszula képes eredményesen támogatni az életmódváltást, de ez nem azt jelenti, hogy egy szakértők által összeállított, minden makrotápanyagot tartalmazó, megfelelő kalóriatartalmú étrend ne tudná jelentősen támogatni az új utadat. Jelentős túlsúlynál az ízületek védelme miatt fontos, hogy a testedzés előtt könnyítsünk a rájuk nehezedő terhet, ami azt is jelenti, hogy előbb érdemes az étrendet újragondolni, és csak később megtámogatni azt a testedzéssel!

Mindemellett fontos tudni azt is, hogy az életmódváltásra csak hosszú távon érdemes gondolni. Ha csupán fogyókúrázunk, akkor a súly könnyen visszajön, és hozza a nem kívánt barátait is.

Azt a tömeget, amit hosszú évek helytelen étkezéssel és életmóddal felhalmoztunk, csak türelemmel, lassan, kitartóan, a megfelelő étrend-kiegészítőket szedve tudjuk leadni, így életünk jelentősen megváltozhat.