A kutyás fotókból születnek a legjobb vászonképek

(x) Ha a vadállatok, híres építmények és tájképek ideje le is járt, a vászonképek világában mindig kapnak helyet. De miért ne dobnánk fel a lakást kedvenc háziállatunk képeivel? Egy humoros kutyás vászonfotó például a nappaliban, a hálóban, de még a konyhában is jól mutathat. 

Szeretnéd megtudni hogyan érdemes lefotózni úgy a kedvencedet, hogy az vászonra nyomható legyen? Akkor tarts velünk!

“Hűha” fotók a kutyáról

Az emberek azt gondolják, hogy a kutyáról lehetetlen jó képet csinálni, merthogy úgysem ül meg, úgysem lesz olyan jó minőségű a fotó, stb. Pedig az igazság az, hogy elég egy fényképezőgép vagy egy jobb telefon, na meg némi tudatosság. Van néhány fotós trükk, amelyekkel a legjobb képeket készítheted el. A Vászonkép Szalon termékeire még garanciát is kapunk, hát itt az ideje, hogy a kisállatunk is a falról mosolyogjon vissza ránk!

De milyen fotós praktikákkal találhatunk célba? Ha tudjuk, hogy mire érdemes fókuszálni a kamerával, akkor már nyert ügyünk van. Az alapszabály az, hogy mindig a szemre fókuszáljunk, mivel ennek feltétlenül élesnek kell lennie! A telefonos fotózás előtt csak rá kell böknünk a “rolex replica” szemekre és a készülék teszi is a dolgát helyettünk. 

Nehézségek a kutyák fotózása során

A fotózás körülményei sajnos elég erősen meghatározhatják a végeredményt. Éppen ezért ajánlott például természetes fény mellett készíteni a képet, az ablakhoz közel. Sőt, a szabadban még jobb fotókat lehet kattintani. A vaku csak zavaró tényező! Sem a kutyának, sem a képnek nem tesz jót. 

Érdemes lefeküdni a kutyussal szemben és olyan pillanatokat elkapni, amikor egy szinten vagyunk az ebbel. Mielőtt kattintanánk, vegyünk egy mély lélegzetet és tartsuk bent egy picit. A telefon vagy a fényképező legyen stabil, ne mozogjon!

Végül, de nem utolsósorban a közeli fotók mindig tökéletesek! Ezek ugyanis részletgazdag képek, ezért teljesen más hatást érnek el. Rendkívül eredeti így a látvány. A mosolygó kutyus sem ment ki a divatból, még ha furcsán is hangzik. Egyszerűen vidítsuk fel a kutyulit, mielőtt kattintunk, és a játékosság a fotóról is sugározni fog majd. 

Türelem, türelem…

Azt hiszem, mondanom sem kell, hogy a legfontosabb, hogy türelmesek legyünk. Fogjuk fel úgy, hogy közös programon vagyunk a kedvencünkkel. 

Válasszunk tudatosan hátteret, a legtöbb esetben a sötét színek dominálnak, hiszen ezek előtt valósággal kiemelkedik az eb portréja. Ha kreatívabb szellemiséggel vagyunk megáldva, akkor pedig jöhet a mintás tapéta!

A kutyaszelfi szintén egy olyan hóbort, ami már a közösségi médiát is meghódította, ezért egy-két ilyen darab sem árt a kollekciónkba.

Remélem, hogy hasznodra vált a cikkünk, és akár ihletet is kaptál. A vászonfotó szerintünk utánozhatatlan és egyedi, főleg, ha a kisállatunk kerül rá.