5 stílustipp az idei őszre

(X) Az idei ősz szerencsére sok izgalmas lehetőséget tartogat számunkra divat terén is. Mindenki megtalálhatja a stílusához illő ruhákat, szetteket. Színben, szabásban, hosszban is sok lehetőségünk van. Íme 5 tipp, hogy mit viseljünk ősszel!

Valami kék: viselj sok kéket!

Idén ősszel a 2021-es év divatszínei természetesen reflektorfényben maradnak. Azonban a kék árnyalatai változnak, a világosabbak helyét őszre a metálkék, a szürkéskék és az örökké divatos, legalábbis idén biztosan ütős classic blue veszi át. Lehet szó nadrágról, szoknyáról vagy egybeszabott overálról, esetleg dresszről, a kék mindig jó döntés lesz.

A kék mellett egyébként a piros, a napsárga és a narancssárga is nagyon trendinek számít, bár ezek klasszikus őszi színek, ezért nem annyira meglepő, hogy előtérbe kerülnek. Mellettük a pasztellszínek, főleg a rózsaszín visszafogott árnyalata is nagyon divatos. 

Ingruha – ősszel is kedvenc

Az ingruha ősszel is divatos marad. Persze ilyenkor csizmával vagy trendi bakanccsal és egy jól szabott zakóval vagy kardigánnal egészítjük majd ki ezt a sokoldalú ruhadarabot. Mert ezt a jól kombinálható, ezerarcú ruhát legalább annyira szeretjük, mint a szintén univerzális ruhadarabnak számító tunikákat. 

Főleg akkor, ha a tunika derékban kötős fazonja még hajaz is az ingruhákra. Ha egy ilyen ütős darabot szeretnél, akkor érdemes szétnézni a NorenStore akciós ruhái között, így egyszerűbb lesz felfrissíteni az őszi ruhatárat.

Sportos szettek, mint a nyolcvanas években

Az idei év több elemében visszaköszönnek a nyolcvanas évek. Ez igaz a farmerekre, a virágos nyári ruhákra, a nagy karika-fülbevalókra. És persze a sportos fazonú utcai viseletre is. Mert most újra divat sportos pamutruhát utcai viseletként hordani. Az anyaga legyen kényelmes, a szabása túlméretezett, a színe pedig trendi. Éljenek a melegítők a sportpályán kívül is.

Azok, akik bátortalanabbul választják az ilyen szetteket, nyugodtan kombinálhatnak sportos felsőt farmernadrággal és trendi sportcipővel is.

Tyúklábminta kockákkal: milyen minta lesz divatos?

Minták terén szintén jelen vannak a nyolcvanas évek. Hogy milyen mintát viseljünk idén ősszel? Tyúklábmintás, egyenes szabású gyapjúkabátot. Apró kockás ceruzaszoknyát, szürke vagy zöld színben. Narancssárga, virágokkal elhalmozott, elölgombos ingruhát, romantikus fodrokkal és sportcipővel. Idén ugyanis a kocka-tyúklábminta-vadvirágok triásza hódít, mindenhol, minden mennyiségben. 

Vidám kabátok, ütős kombinációk

A kabátdivat igencsak meghökkentő lesz ősszel. Fémes színek, élénk árnyalatok, esetleg valami meghökkentő részlet. Ez számít a legdivatosabbnak kabátok terén. Karakteres, egyedi, feltűnő darabok. Legyen színes vagy mintás, legyen benne sok apró díszítés, izgalmas részletek. 

Legyen karcsúsított vagy poncsó szabású, esetleg harang fazonú. A lényeg, hogy egy kis csavarral tegyük egyedivé a kabátot.