Zalaegerszegen oltják be Pfizer-vakcinával a nagykanizsai kórház dolgozóit

Megérkezett ma hazánkba a harmadik Pfizer-vakcina szállítmány, ami újabb 39 ezer egészségügyi dolgozó oltását teszi lehetővé. Dr. Brünner Szilveszter, a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója arról tájékoztatott, hogy a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház munkatársait csütörtökön és pénteken oltják a megyeszékhelyen.

A ma reggeli adatok szerint városunkban 181 fő van karanténban, és közülük 122 főnél mutatták ki a fertőzést – tájékoztatott Facebook oldalán kedden többek között Balogh László nagykanizsai polgármester.

(A fotó illusztráció)

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház oltópontja a Zrínyi Miklós u. 1. “N” épület Fsz. (neurológia épület fsz.) található. Bejelentkezési időpont: minden hétköznap 08.00 – 16.00. Telefonszáma: 06/92/501-542. E-mail: oltopont@zmkorhaz.hu

Közzétették az egészségügyi dolgozók számára a kórházi oltópontok elérhetőségét kedden a koronavirus.gov.hu oldalon.

A kormányzati portálon kiemelték: már 25 kórházi oltóponton zajlik az egészségügyi dolgozók beoltása. Az oltópontokon közvetlenül is be tudnak jelentkezni a koronavírus elleni védőoltásra az egészségügyi dolgozók.

Felidézték: 2020. december 26-án megkezdődött az egészségügyi dolgozók védőoltása. Az oltással járó adminisztrációt nagyban leegyszerűsíti és felgyorsítja, ha a honlapról letölthető védőoltással kapcsolatos dokumentumokat kitöltve magukkal viszik az érintettek az oltópontra – tették hozzá.

Az oldalon térképpel, címmel, telefonszámmal és online elérhetőséggel, valamint a bejelentkezési idősáv megjelölésével tették közzé az oltópontok adatait – írta szintén kedden az állami hírszolgálat.

A magyarországi kórházi oltópontok elérhetősége itt található.