Professzionális segítség hajhullás esetén

A hajhullás rendkívül kellemetlen állapot, amelyhez segítség kell a Semi di Lino Scalp Renew Kit formájában. Látszik a párnán, a ruhán, és ha nem állítjuk meg időben, a hajon is. Pontosabban a helyén. Tavasszal és ősszel természetes a hajváltás, azonban a túlzott hajhullást nem lehet az évszakok változására fogni. Ha úgy érzed, túl sok az elveszített hajszál, ne gondolkodj tovább, tegyél ellene!

Minden fronton intézz támadást a kellemetlenség ellen: nézd meg, egészségügyileg minden rendben van-e nálad! Fogyassz minél több idényzöldséget és -gyümölcsöt, vigyél plusz vitamint a szervezetedbe. Ne feledkezz meg a minőségi alvásról, pihenésről sem. 

Ha ezekkel megvagy, jöhet a külső beavatkozás.

Mi okozhatja a hajhullást?

Ha nem az évszakváltás okozta természetes jelenségről beszélünk, máshol kell keresni a baj forrását. Bizonyos életkorban a nőknél jellemző az ösztrogénszint csökkenése, ami okozhat hajhullást. A hajszálak elvékonyodnak, zavar áll be a haj növekedési ciklusában.

A stressz is lehet a probléma oka. Fel kell ismerni a helyzetet, amelyen egyes esetekben (például egy szerettünk halála, egzisztenciális problémák, súlyos betegség, stb.) nem vagy csak nagyon nehezen változtathatunk. Ha azonban van változtatási lehetőség, meg kell ragadni, mert a probléma sikeres kezelése után a haj állapota is javulni fog, nem beszélve a lelki egészségről.

A súlyos betegségek kezelési módjai, a hormonháztartás zavarai szintén hajhullást okozhatnak. Ezek ugyan mind belső folyamatok, azonban megfelelő hajápoló szerekkel segíthetünk a hajszálaknak, hogy életben maradjanak. 

Semi di Lino Scalp Renew Kit csomag

A kimondottan hajhullás ellen megalkotott egységcsomagban helyet kapott egy Energizing Low sampon és két csomag Energizing Lotion ampulla. Ekkora mennyiséggel egy két hónapig tartó, teljes ápolási ciklust csinálhatsz végig. 

A sampon kimondottan a fáradt, elgyengült haj ellenszere. Kíméletesen tisztít, energiával tölt fel. Sampon révén azonban gondosan ki kell öblíteni a hajból, mert a fejbőrre és a hajszálakra rakódott samponmaradvány másfajta kellemetlenséget okozhat.

Az energetizáló ampullák pedig frissítik a hajszálakat, pre- és probiotikumot tartalmaznak, amelyek a fejbőr állapotát is karban tartják. Állaguk ellenére nem nehezítik el a hajszálakat. Használatuk öblítést nem igényel.

Hogyan hat a termékcsalád?

A Semi di Lino Scalp Renew Kit termékcsalád tagjai paraffin- és ásványiolaj-mentesek. A Mycrobiotic System rendszer pre- és probiotikumokkal látja el a fejbőrt, hogy megőrizze egészségét. A Biorenew Complex a szőrtüszőket stimulálja, növeli élettartamukat és vitalitásukat.

Nem hiányozhat az összetevők közül az Urban Defence Pro sem, ami pajzsot képez a hajszálakon, így védi őket a környezeti hatásoktól. A Shine Fix Complex egész napos ragyogást biztosít, míg a Color Fix Complexnek köszönhetően a festett haj is megőrzi élénkségét az UV-védelemnek köszönhetően.