Pénteken és szombaton 10-12 óra között mehetnek a Vásárcsarnok élelmiszerpiacára a 65 év felettiek

Tisztelt Kanizsaiak!

A koronavírus elleni védekezéshez kapcsolódóan a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló rendeletekben kapott felhatalmazás alapján a Csarnok Üzletház (vásárcsarnok) működését az üzletház Intéző Bizottsága javaslatára rendeletben a következők szerint módosítom:

Nagykanizsán a Kalmár u. 6. szám alatt működő élelmiszerpiacot (a vásárcsarnok élelmiszerpiacát) 2020. április 24-től a 65. életévüket betöltött személyek pénteki és szombati napokon kizárólag 10.00 óra és 12.00 óra közötti időtartamban látogathatják.

Hétköznapokon és más élelmiszerüzletekben, patikákban stb. továbbra is a már ismert 9 és 12 óra közötti idősáv marad érvényben, e rendelet kizárólag a vásárcsarnok élelmiszerpiacát érinti csak pénteki és szombati napokon.

Emellett nyomatékosan kérek mindenkit, hogy egymásra való tekintettel viseljünk minden nyilvános helyen, üzletben maszkot vagy más védőeszközt!

Egymás iránti felelősség, önmérséklet, lemondás és kitartás. Ezekre van most leginkább szükség – írta Facebook oldalán szerdán Balogh László nagykanizsai polgármester.