Országos Multifokális Szemüvegkampány a nagykanizsai Sashalmi Optikában

A mostani járványügyi helyzetben a Sashalmi Optika szemvizsgáló szalonjában egy forradalmian új higiéniai szempontból teljesen biztonságos, eljárással vizsgálják meg a páciensek szemét egy érintésmentes technológia segítségével.

Az idei évben az Optika egyébként is világszínvonalú vizsgálati rendelőjében lehetőség nyílt megállapítani a vizsgálandó személy korrekcióját, mely század dioptria pontosságra képes.

A nagy sikerre való tekintettel a Sashalmi Optika üzletében idén is elindult, az Országos Multifokális Szemüvegkampány, melynek középpontjában a multifokális szemüveg áll. A kampány nagykanizsai állomása a Sashalmi Optika, mely az Essilor a világ vezető szemüveglencse gyártójának Varilux mester optikája. Országosan a multifokális szemüvegkampányban résztvevő szaküzlet a Sashalmi Optika, mely a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft országos vizsgáló pontja.

A „MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEGKAMPÁNY” ideje alatt az üzletünkben, most egy pár szemüveglencsét fizet kettőt kap. A legszélesebb csatornájú progresszív szemüveg viselők és a dioptriás napszemüvegre vágyók most féláron jutnak a tökéletes látás élményéhez.

A Sashalmi Optika szolgáltatásaira és akciójára jelentkezzenek be <MOST>!

SASHALMI OPTIKA, Nagykanizsa, Platán sor 1. Tel: 310-644