N848 THAI krémek és olajok

A sportok elkerülhetetlen velejárója egy-egy sérülés – ficam, izomhúzódás, zúzódás, stb. –, és az izomláz is gyakori vendég azoknál, akik folyamatosan egyre nagyobb teljesítmény elérését célozzák meg. Fontos azonban, hogy ezeket a sérüléseket a lehető leghamarabb kezelni kell, mielőtt komolyabb problémákat okoznak.

Ennek egyik módja a különféle sportkrémek és olajok használata, amikkel remekül csökkenthető az enyhébb fájdalom, illetve a kisebb sérülésekre is jól alkalmazhatók.

Előnyben a természetes hatóanyagok

Könnyű zavarba esni, amikor a megfelelő, a sportsérülések kezelésére alkalmas készítményt kell kiválasztani. Ugyanis nem elég, hogy számtalan terméket találsz a piacon, de folyamatosan újabbak jelennek meg. A hatóanyagokat tekintve is nagy a „kínálat”, hiszen a kutatók folyamatosan dolgoznak az újabb formulákon.

Egyre nagyobb azonban az igény az olyan természetes hatóanyagok és készítmények iránt, mint például a THAI krémek és olajok, amik kíméletes megoldást kínálnak a mozgásszervi problémákra. Továbbá az sem mellékes, hogy ilyen módon elkerülhető a szintetikus anyagok bevitele a szervezetbe, ami szintén fontos szempont sokak esetében.

THAI krémek és olajok ősi, ázsiai receptúra alapján

A fejlett világ lassan kezdi újra felfedezni a természet erejében rejlő lehetőségeket, így az olyan termékeket is, mint az N848 THAI krémek és olajok. A thaiföldi eredetű készítményeket eleinte a thai bokszolók használták, aminek a magyarázata nagyon egyszerű. A formulát kifejlesztő orvos fia a családi hagyományokat követve ezt a sportot űzte, ezért elsősorban közöttük terjedt el az alkalmazásuk.

A sportolók hamar észrevették, hogy az izmokba masszírozott olaj segít a nagyobb teljesítmény elérésében, a krém pedig a rúgások és ütések okozta sérülések esetén bizonyult hasznosnak, és segített a regenerációban.

A THAI krém ezen kívül az egyéb izomfájdalmak és gyulladások, valamint az izmok merevségének csökkentésében is hatásos, ezért ma már más sportok képviselői is előszeretettel választják ezt a termékcsaládot.

Milyen hatóanyagokat tartalmaznak az N848 Thai krémek és olajok?

Az N848 Thai krémek és olajok titka a különleges receptúrában rejlik, ami többek között metil-szalicilátot, mentholt és eugenolt tartalmaz.

A legfőbb összetevőt, a metil-szalicilátot a népi gyógyászat már régóta ismeri és alkalmazza. Egy olyan természetes vegyületről van szó, ami több örökzöldben is megtalálható, így például a kúszó fajdbogyóban is, és gyulladáscsökkentő, valamint fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. Bőrbe dörzsölve pedig remek izomlazító, amit a helyi értágító hatásának köszönhet.

A menthol szintén rendelkezik fájdalomcsillapító hatással, emellett hűsítő, míg az eugenol erős gyulladáscsökkentő.

Az N848 THAI termékei a természetes összetevőknek és a nagy hatékonyságnak köszönhetően népszerűek a sportolók körében.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődésed, érdemes ellátogatni a samansport.hu weboldalra, ahol ezek a termékek megrendelhetőek.