Koronavírus miatt digitális munkarend két kanizsai általános iskolában

Az elmúlt napokban Európa számos országához hasonlóan hazánkban is nőtt az új fertőzöttek, a kórházi betegek száma, ez arra figyelmeztet, hogy a harmadik hullám jelei mutatkoznak itt is. Épp ezért arra kérem önöket, hogy a közösségi terjedés megfékezése érdekében továbbra is kerüljék azokat a helyeket, ahol zárt térben sokan vannak, lehetőleg tartsák a szociális távolságot, gyakran és alaposan mossanak kezet.

A mai napra hazánkban újabb 1628 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, és elhunyt 103 többségében idős, krónikus beteg.

A ma reggeli adatok szerint városunkban 134 fő van karanténban, és közülük 98 főnél mutatták ki a fertőzést.

A Nagykanizsai Tankerületi Központ szakmai vezetőjétől, Biró Patriktól azt a tájékoztatást kaptam, hogy a Bolyai Tagintézmény 8.b osztályában február 24-ig, a Hevesi iskola felső tagozatán pedig február 26-ig tantermen kívüli digitális munkarendet rendeltek el.

Dr. Tóth-Bagó Mónika, a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény vezetőjétől megtudtam, hogy múlt pénteken a bentlakásos intézményben 30 ellátott és 18 dolgozó a második, míg 8 foglalkoztatott és 11 ellátott az első koronavírus elleni oltását kapta meg.

Facebook-oldalamon csak olyan adatot közlök, amelyet önkormányzatunk szigorúan ellenőrzött és hivatalos forrásból kap. Személyiségi jogokat érintő információk közlésére nincs lehetőség! – tájékoztatott Facebook oldalán kedden Balogh László nagykanizsai polgármester.

   
loading...