Koronavírus – Folyamatosan veszik fel a védőoltásokat Nagykanizsán

Szerencsére nagy a forgalom a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház oltópontján. Az oltópont jelenleg az egészségügyi intézmény “SZTK-részlegében” található.

A koronavírus elleni vakcinákat egyre többen veszik fel a városiak és a környékbeliek. A mai kanizsai fotókat Varga György, az állami hírszolgálat fotóriportere készítette.

Balogh László nagykanizsai polgármester keddi közlése szerint, Nagykanizsán 265 fő volt karanténban, közülük 196 főnél mutatták ki a fertőzést.

(Koronavírus elleni oltóanyagok beadására kijelölt oltópont helyét jelző felirat a Kanizsai Dorottya Kórházban 2021. december 29-én. MTI/Varga György)
(Oltáshoz készíti elő egy asszisztens a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyagot, a Comirnaty-vakcinát a Kanizsai Dorottya Kórházban 2021. december 29-én. MTI/Varga György)
(Beoltanak egy férfit a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik adagjával a Kanizsai Dorottya Kórházban 2021. december 29-én. MTI/Varga György)