Hordozható ózongenerátorok a nagykanizsai egészségügynek

Megérkeztek azok a hordozható ózongenerátorok az Egészségügyi Alapellátás Intézményébe, melyeket Stimeczné Dr. György Bernadette intézményvezető javasolt és a város vásárolt meg, hogy ezzel hosszútávra is biztosítva legyen a háziorvosi rendelők teljeskörű biztonsága.

Stimeczné Dr. György Bernadette intézményvezetőtől azt a tájékoztatást kaptam, hogy a készülékek nem csak látszat-tisztaságot teremtenek, hanem minden, a rejtett és hozzáférhetetlen területek is kórokozómentessé válnak a segítségükkel.

A vegyszermentes eszközök a baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombákkal, atkákkal és a kellemetlen szagokkal szemben is hatásosak, és nem csak a levegő, hanem a bútorok, lakástextíliák, matracok szagtalanítására és fertőtlenítésére is alkalmasak.

Az alapellátás emellett 200.000 Ft értékű védőfelszerelést is kapott, hogy a lehető legnagyobb védettséget tudják biztosítani mindenki számára.

Ugyanakkor megkeresett a REVITAL Gyógyászati Szaküzlet munkatársa is, aki az üzlet nevében 500 db egyszer használatos gumikesztyűt ajánlott fel az önkormányzat számára.

Köszönettel fogadtuk a felajánlást, és a Nagykanizsa és Térsége Mentőalapítvány közreműködésével eljuttattuk őket a mentőállomás dolgozóinak, akiknek nagy segítség a hivatásuk gyakorlásához – tájékoztatott Facebook oldalán hétfőn Balogh László nagykanizsai polgármester.

(Fotó: Balogh László – Facebook)