Hasznos információk a nagykanizsai óvodai gyermekfelügyeletről!

Tisztelt Szülők!
A rendkívüli szünet időszakában a gyermekfelügyelet biztosítását 2021.03.08-tól az alábbiak szerint szervezzük meg óvodáinkban:

2021.03.08-án, hétfőn a Rozgonyi Tagóvoda fogadja az ügyeletet kérő gyermekeket. Egészségük megóvása érdekében 6 fős csoportokat szervezünk ezen a napon.

(A fotó illusztráció)

2021.03.09-től, keddtől minden óvodai ügyeletet igénylő gyermek a saját tagóvodájába megy. Ügyeletet kérni a tagóvodák email címén lehetséges, meghatározott, indokolt esetekben.

Minden munkatársammal azon dolgozunk, hogy gyermekeiknek a lehető legbiztonságosabb környezetet biztosítsuk e rendkívüli helyzetben. Ezért kérem Önöket, hogy gyermeküket csak akkor hozzák óvodába, ha az otthoni felügyeletet nem tudják biztosítani!

Kérem Önöket, hogy 2021. március 09-től a gyermekfelügyeleti igényüket a tagóvodákban jelezzék nyilatkozat beküldésével, amit a tagóvodákban tudnak átvenni.

Az étkezési igényeket, elviteli igényt, lemondásokat reggel 8:30 óráig a tagóvoda-vezetőknél kérjük jelezni.
Csak étkezés igénylése esetén a tagóvodákban tudják átvenni az előcsomagolt ételt 12:00 – 13:00 óra között. Éthordót ne hozzanak, eldobható dobozokat biztosítunk.

Ügyeletet kis létszámú csoportokban, csak azoknak a kisgyermekeknek biztosítjuk, ahol a gyermek felügyelete a családban nem megoldható.
Köszönjük az együttműködést! – osztotta meg Facebook oldalán Balogh László nagykanizsai polgármester, a Nagykanizsai Központi Óvoda intézményvezetőjének, Dr. Némethné Kovács Edit tájékoztatását.