Díjat kaptak a kanizsai orvosok

A Magyar Orvosi Kamara Zala Megyei Területi Szervezetének elnöksége 2010 óta minden novemberben Szent Kozma – Szent Damján díjat adományoz egy alapellátásban és egy fekvőbeteg – ellátásban dolgozó orvosnak, kimagasló szakmai színvonalú gyógyító-megelőző tevékenysége, segítőkészsége, aktív közéleti tevékenysége elismeréseként.

Így történt ez tavaly is, ám az elismeréseket a díjazottak – Dr. Nád Márta, a Kanizsai Dorottya Kórház csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályának osztályvezető főorvosa és Dr. Hámori Zsolt címzetes főorvos, háziorvos – a korábban érvényben lévő pandémiás szabályok miatt csak most vehették át.

Nagykanizsa város közössége nevében szívből gratulálok a díjazottaknak! Mindkettőjüknek azt kívánom, hogy adassék meg számukra továbbra is Hippokratész esküjének áldása, miszerint: mindig leljenek örömöt az életben és a hivatásukban, szellemiségük sokáig lobogjon, s ugyanilyen szellemű megbecsülést és köszönetet kapjanak vissza környezetüktől – írta Facebook oldalán hétfőn Balogh László nagykanizsai polgármester. (Fotó: Balogh László – Facebook/Gergely Szilárd)