Covid19: Nagykanizsa fotókon

Teljesen felborította megszokott életünket a halálos koronavírus. Minden más lett, a találkozások, a kézfogások, a bulik most tiltottak vagy legalábbis nem ajánlottak. Ebben a fotó- összeállításban láthatjuk, hogy szabta át mindennapjainkat, életünket a kór.

Balogh László nagykanizsai polgármester tájékoztatása szerint – ma reggeli adatok – Nagykanizsán 225 fő van karanténban, közülük 151 fő igazoltan koronavírusos beteg.

(Járókelők védőmaszkban Nagykanizsán 2020. november 11-én. A kormány koronavírus-járvány elleni védekezésének részeként a tízezer főnél nagyobb települések egyes közterületein kötelező a maszkviselés, a területek kijelölése a polgármester feladata. Fotó: MTI/Varga György)
(Kerek Melitta étteremvezető elvitelre szánt ételt ad át egy vevőnek a nagykanizsai Bankpalota étterem bejáratánál 2020. november 11-én. A kormány koronavírus-járvány elleni védekezésének részeként az éttermek november 11-től nem fogadhatnak vendéget. Az étteremben csak az étel elvitele céljából tartózkodhat vendég. Fotó: MTI/Varga György)
(Vendéglátóhelyek üres teraszai Nagykanizsán, az Erzsébet téren 2020. november 11-én. A kormány koronavírus-járvány elleni védekezésének részeként az éttermek november 11-től nem fogadhatnak vendéget. Az étteremben csak az étel elvitele céljából tartózkodhat vendég. Fotó: MTI/Varga György)
(Járókelők a nagykanizsai Erzsébet téren 2020. november 12-én, csütörtökön. Fotó: Igali Lászlóné Gyöngyi)