A nagykanizsai Vásárcsarnokban csak elvitelre lehet ételt rendelni!

Az elmúlt hetek tapasztalatait is összegezve egyeztettem a vásárcsarnok nyitvatartási rendjéről az üzemeltető VIA Kanizsa Zrt. vezérigazgatójával, kiemelt figyelmet fordítva a közelgő Adventre és a vasárnapokra, amikor az ünnepekre való készülődés meghatározóvá válik mindenki életében.

Az egyeztetés eredményeként tájékoztatom városunk polgárait, hogy a Csarnok Üzletház (vásárcsarnok) élelmiszerpiaca és üzletei vasárnaponként is újra nyitva állnak a vásárlók és a látogatók előtt.
A Bolhapiac működése azonban továbbra is szünetel!
Személyes egyeztetés alapján a magán használtcikk vásár is zárva tart!

Az országos járványügyi intézkedésekhez igazodóan a Csarnok Üzletház parkolójában 2020. december 1. napjára tervezett országos kirakodóvásár elmarad.

A vendéglátó üzletekben továbbra is kizárólag az ott foglalkoztatottak tartózkodhatnak!
Kivétel, aki az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása érdekében tartózkodik ott az arra szükséges időtartam erejéig.

Büfékben, sütödékben, talponállókban sem lehetséges a helyben fogyasztás! E helyszíneken is kizárólag elvitelre, a megfelelő távolságtartás betartásával lehet ott tartózkodni a szükséges időtartam erejéig.
A maszk viselése minden esetben kötelező!

Hangsúlyozom, hogy a kormányrendelet és a védelmi intézkedések mindenkit köteleznek, hogy a más emberekkel való szociális érintkezést a lehető legkisebb mértékűre korlátozza, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot tartson.

A ma reggeli adatok szerint városunkban 343 fő van karanténban, és közülük 201 főnél mutatták ki a fertőzést – tájékoztatott Facebook oldalán Balogh László nagykanizsai polgármester.